Cover voorkant
Seks buiten de eigen kamer - Swingers, spannende actie én vragen over hun relatie
Seks buiten de eigen kamer - Swingers, spannende actie én vragen over hun relatie

Seks buiten de eigen kamer - Swingers, spannende actie én vragen over hun relatie

Ervé Briard

Category:

€ 18,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Twee stellen tijdens hun vakantie op het romantische Griekse eiland Santorini. Ze kennen elkaar niet en hadden tot doel om rust, ontspanning en romantiek het thema van hun reis te maken. Ella en Robin zijn een beginnend swingerskoppel. Op hun eerste avond worden ze gezien door Hanne en Tom, tijdens een avontuurlijke, erotische actie met enkele plaatselijke jonge mannen op het privéstrand van het hotel. Geïntrigeerd door het gebeuren zoekt het koppel contact op met de swingers en starten, na een voorzichtige toenadering, een seksuele relatie met elkaar. Ella en Robin vertellen over hun ervaringen in een swingersclub. Beide stellen praten over hun twijfels die ontstaan na een ervaring. Is het mogelijk een gezond evenwicht te vinden tussen liefde, vrije seks en vriendschap?

From the book

Mijn argumentatie scheen Tom grotendeels te overtuigen en ik zag hem ontspannen. Hij keek naar zijn mooie vrouw die lag te zonnen, kreeg natte ogen en verklaarde oprecht dat ze voor hem alles betekende. Hij hoopte van harte met ons avontuur geen fout te hebben gemaakt. Ik vertelde hem dat ik soms met dezelfde vraag worstel, maar dat ik ervan overtuigd ben dat deze zelfde gedachte ook bij de meisjes speelt. Ik drukte hem op het hart om nog enkele belangrijke basisregels in gedachte te houden. Seksuele drift en lust niet verwarren met liefde. Vertrouwen hebben in elkaar, respect tonen door open te communiceren en elke vorm van romantiek voor thuis bewaren, exclusief voor de levenspartner. Tom knikte, bedankte me voor het gesprek en zei dat het tijd was om hun andere zijde te gaan insmeren.

Inkijk pagina 11
Pagina 11
Inkijk pagina 12
Pagina 12
Inkijk pagina 13
Pagina 13

About the author

Ervé Briard (62) volgde architectuur en kunstonderwijs. Hij is getrouwd met een mooie jonge vrouw en beiden hebben tot doel maximaal van het leven te genieten. Zijn debuutroman, Seks buiten de eigen kamer, vond zijn inspiratie in de zoektocht naar genot. Hij schreef dit verhaal na kennis te hebben gemaakt met swingers, op basis van de getuigenissen over hun ervaringen binnen de club en de emotionele twijfels of inzichten op hun relatie.

Reviews



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Seks buiten de eigen kamer - Swingers, spannende actie én vragen over hun relatie

Author:

Ervé Briard

Category:

Number of pages:

112

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

20-01-2023

ISBN:

978-94-646-8381-3 / 9789464683813

Price:

€ 18,99

Language

Dutch