Cover voorkant
Het zwerfhondje Pandora - De avonturen van een straathondje in Griekenland
Het zwerfhondje Pandora - De avonturen van een straathondje in Griekenland

Het zwerfhondje Pandora - De avonturen van een straathondje in Griekenland

Désirée Beulen

  • (4)

€ 16,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

“Het zwerfhondje Pandora” is een mooi (deels waar) verhaal over een zwerfhondje. Leef mee met haar avonturen in Griekenland en lees hoe zij na vele omzwervingen in haar gouden mandje in Nederland is beland. Onder het motto ‘teach the children’ leren kinderen dat diertjes in veel landen het niet zo fijn hebben als hier. Pandora is het boegbeeld geworden van Stichting Pandora; een non-profit organisatie die zich als doel heeft gesteld voor zoveel mogelijk honden en katten uit Griekenland en Roemenië goeie lieve baasjes in Nederland en België te vinden. De stichting geeft ook voorlichting , hulp ter plekke en organiseert sterilisatieprojecten. Inmiddels al 10 jaar met veel succes!

From the book

Het werd weer donker. Dapper Broertje was ook nog steeds niet terug... De volgende dag had Pandora zo’n erge honger gekregen. Ze wilde niet langer meer onder het veilige bruggetje blijven. Ze moest Mama en Dapper Broertje gaan zoeken en ook eten en drinken vinden. Onder het bruggetje blijven wachten kon echt niet meer. Dus ook zij moest de grote gevaarlijke wereld in. Voorzichtig zette ze een stap, en toen nog een, en nog een... En ineens was ze buiten!

About the author

Naast moeder van vier kinderen en trotse oma van vier kleinkinderen heeft Désirée altijd een groot hart voor dieren gehad. Met de adoptie van haar eerste Griekse hond Nikos ging er een compleet nieuwe wereld voor haar open. Waren eerst buitenlanders een ‘ver van mijn bed show’, nu zet zij zich met hart en ziel in voor de problematiek in landen als Griekenland en Roemenië. Op een van haar werkbezoeken in Griekenland vond zij Pandora, vergiftigd, op straat. De naam Pandora komt uit de griekse mythologie. Na het openen van de beroemde doos kwam alle ellende in de wereld. Als laatste kwam HOOP uit de doos. En die hoop wil Désirée de dieren geven.

Reviews

2022-12-01 21:21:05 | By: Roy Verberne | Rating:
De passie voor jouw werk straalt af in dit kinderboek. Mooi dat dit kinderboek jonge kinderen leert dat goed zorgen voor dieren niet vanzelfsprekend is en hoe mooi het kan zijn om een kansarm beestje een fijn leven te mogen geven. Knap dat ook de mindere kanten van het leven worden belicht in dit verhaal en wel op een gepaste kinderlijke wijze.
Ik ben trots op je, mam!

2022-11-29 17:08:11 | By: de gheest kim | Rating:
Prachtig boekje!

Educatief om kinderen bewust te maken van adopteren en waarom dit zo nodig is ipv te kopen in een winkel.


2022-11-29 21:57:15 | By: Marijke Schulte | Rating:
Super leuk boekje, gelezen met een traan in mijn oog . Het is helaas realiteit wat geschreven wordt. Heel goed geschreven verhaal van het hondje Pandora. Zeker leuk om kinderen respect voor dieren bij te brengen

2022-11-21 14:13:53 | By: Gonny van Oene | Rating:
Ik vind het een prachtig boekje. Mooi geschreven door Désirée Beulen, die ik ken doordat wij zelf een zwerfhond uit Roemenië via haar hebben geadopteerd. Haar leven is de honden, geweldige vrouw.
Dit blijkt ook uit het verhaal van Pandora.
De tekeningen vind ik ook zo geweldig mooi, echt waar, dus ook een grote pluim voor Anke Bits!
Erg leuk om te hebben én om cadeau te doen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het zwerfhondje Pandora - De avonturen van een straathondje in Griekenland

Author:

Désirée Beulen

Category:

Children books

Number of pages:

36

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

11-11-2022

ISBN:

978-94-646-8235-9 / 9789464682359

Price:

€ 16,50

Language

Dutch

Rating:

  • (4)