Cover voorkant
De orde van de witte draak - Wat als het wel kan?
De orde van de witte draak - Wat als het wel kan?

De orde van de witte draak - Wat als het wel kan?

Diane Holzhausen

Category: Youth books

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Vier kinderen. Vier elementen. Een geheimzinnige orde. Een duistere broederschap. Leef mee met de ontdekking van Tess’ krachten, op de Schotse Hooglanden. Tess kan communiceren met dieren, en al snel aan begin van deze ontdekking merken we dat deze kracht fenomenaal zal zijn. Vanuit de herkenbare wereld van Sam wordt alles op de kop gezet door het vertrek van huis met zijn avontuurlijke, compleet briljante maar intens vreemde opa. Sho wordt genoodzaakt zich los te breken vanuit de gouden muren van zijn paleis, is zijn vader wel wie hij dacht? Gevaar is dichter bij dan hij ooit had gedacht en zijn leven blijkt vanuit het niets niet meer zo zeker. De broederschap probeert alles om de kinderen te stoppen. Met de belofte van de draak dringt de tijd voor de kinderen en de wereld.

From the book

Dag Sam, ik moest weg. Je hebt nog antwoorden van me tegoed, maar die vertel ik je later. Beloofd. Zorg goed voor het ei. Je hoeft alleen maar te zorgen dat hij heel blijft. De rest gaat vanzelf. En, het ei moet mee als je uit huis gaat, dat is belangrijk. Verder is deze laptop verbonden met mij en nog een aantal andere ontzettend leuke mensen op de wereld. Wanneer het nodig is, zie je wie. Praat met niemand over het bericht dat je vanochtend hebt ontvangen. Ook niet met je ouders. En wis dit bericht. Sam. Nu. Wis het bericht. Niet zoveel nadenken. Doe het nou maar. Nu. (Sam, je hebt het nog niet gewist, schiet op) Dikke knuffel, opa.

About the author

Met haar 5 kinderen en vele kinderen in haar praktijk schreef ze dit boek voor alle kinderen, van 10 tot 99 jaar. Diane woont in Het Noorden van Nederland met haar man en kinderen. Op een dag gaat ze met haar gezin reizen naar alle plekken die je in de serie kan ontdekken! (en dat zijn er veel!) Naast het schrijven is ze Intuïtief Coach en Holistisch Therapeut en verzorgt ze lezingen en workshops. De personen in het boek, haar fictieve kinderen en vrienden, zijn zoals wij zijn. Ze zijn echt. Ze zijn herkenbaar. Niet perfect-maar echt. We houden namelijk niet van perfect. We resoneren met echt. Met inspiratie. Met dromen. Ze schrijft over wensen en over de wereld, over cultuur en over vriendschap. Met een vleugje magie, geschiedenis en wetenschap. Ze schrijft voor jou.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De orde van de witte draak - Wat als het wel kan?

Author:

Diane Holzhausen

Category:

Youth books

Number of pages:

250

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

18-11-2022

ISBN:

978-94-646-8241-0 / 9789464682410

Price:

€ 22,50

Language

Dutch