Cover voorkant
Jong leven - Dichten richting volwassenheid
Jong leven - Dichten richting volwassenheid

Jong leven - Dichten richting volwassenheid

Anneleen Vancoppenolle

Category: Poems

€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De gedichten in ‘Jong leven’ werden over een tijdspanne van vijftien jaar geschreven. Ze vormen een relaas van een jong leven, op zoek naar zichzelf als persoon en als dichter. De gedichten zijn ontstaan als spel, uit dank, verdriet, verwondering, verontwaardiging en noodzaak. De thematiek is erg uiteenlopend; over dromen, verlangen, het verstrijken van de tijd, verliefdheid, liefde en vriendschap, maar ook donkere thema’s zoals rouw, depressie, angst en maatschappijkritiek komen aan bod.

From the book

Ik wacht op je Jij kent mij niet en ik ken jou niet. Ik ben degene waardoor jij mij niet ziet en ik vind jou niet. Ik wacht op je. Je leeft. Ik weet het zeker. Misschien wel meer dan eens. Als je komt, beloof ik je hartelijk te ontvangen. Ik voel een immens verlangen. Ik wil alles over je weten. Ook al ken ik je nog niet, ik kan je nu al niet vergeten. Weet dat ik zo verlegen ben dat ik je zomaar zou laten gaan, ook al heb ik je zien staan. Weet dat ik bang ben om door je te worden afgewezen, ook al hoef ik van jou niets te vrezen. Je hebt geen idee hoe groot mijn verlangen is, hoe hard ik iemand als jij mis.

About the author

Anneleen Vancoppenolle werd op 16 mei 1997 geboren in het West-Vlaamse Brugge. Al vroeg in de lagere school experimenteerde ze graag met gedichten en verhalen. Haar dichtende grootvader vormde daarbij haar grootste inspiratiebron. Zijn overlijden in 2007 bleek achteraf het begin van deze gevarieerde dichtbundel.In 2022 studeerde Anneleen af als arts aan de KU Leuven. Achter de façade van goede studente ging een strijd schuil. Naast familie, vrienden en hardlopen vormde schrijven steeds een belangrijke uitlaatklep. Recent startte Anneleen haar opleiding tot huisarts, een beroepskeuze die ze met volle overtuiging maakte.Indien je Anneleen - al dan niet via via - soms tegen het lijf loopt, bestel de dichtbundel dan gerust bij haar. Dit kan onder andere met een berichtje op sociale media of door een mail te sturen naar anneleen.vancoppenolle@gmail.com.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Jong leven - Dichten richting volwassenheid

Author:

Anneleen Vancoppenolle

Category:

Poems

Number of pages:

88

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

18-11-2022

ISBN:

978-94-646-8252-6 / 9789464682526

Price:

€ 17,99

Language

Dutch