Cover voorkant
Liefde...ingewikkeld! - obsessie deel 1
Liefde...ingewikkeld! - obsessie deel 1

Liefde...ingewikkeld! - obsessie deel 1

Amy van Pol

Category:

€ 14,99

Paid shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Order at the author

Summary

In dit boek volgen we het leven van Daan Sascha Ellen en Maike.

Daan is met zijn ouders verhuisd en wordt de nieuwe buurjongen van Maike, maar hij komt in de laatste periode van het schooljaar net voor de examens en de school diploma uitreiking ook nog eens bij Maike en haar vriendinnen in de klas. Maike wordt langzaamaan verliefd op Daan maar ontkent dit in eerste instantie. Ellen is een flapuit en erg aanwezig al snel blijkt zij ook een oogje op Daan te hebben terwijl Sascha juist gevoelens krijgt voor Ellen. De vier raken bevriend en krijgen te maken met lastige liefdesperikelen en school druk ontrent de examens. Als de diploma uitreiking is geweest proberen ze nog zoveel mogelijk samen te doen maar er ontstaan spanningen tussen de vier vrienden en er gebeurt van alles...

From the book

“Ik heb ook een brief voor jou! Momentje.” Ze loopt naar de dj die de muziek verzorgt en vraagt een nummer aan. Het nummer (Youngblood van 5 Seconds of Summer) wordt ingezet. Dan staat ze voor hem en zegt: “Dit nummer is jouw favoriet. Dat weet ik omdat je het me zei, maar ook omdat deze groep op een poster heel groot op je kamer hangt.” Daan wordt rood. Dan pakt ze haar brief uit haar handtas en begint die voor te lezen. Weer is iedereen stil.

‘Lieve Daan,

Ik herinner me onze eerste ontmoeting nog in detail. Jij moest de vuilnis buiten zetten en ik de post ophalen. Het was even snel een zwaai en een kort knikje, maar ik was al vrij snel nieuwsgierig naar jou en wilde meer van je weten. Toen kwam je ook nog in mijn klas! Wauw. Toeval of niet? Geen idee. Je vroeg of je met me mee naar huis mocht fietsen, want ja we wonen naast elkaar dus net zo handig toch? Maar toen viel ik met fiets en al om door die lompe zware schooltas. Maar jij ving me zo liefdevol en handig op. Je hielp me zo goed... Ik begon meer voor je te voelen dan alleen vriendschap en dat was al snel duidelijk. Ook voor mijn vriendinnen.” Ze is even stil en kijkt Ellen en Sascha lachend aan. Die lachen en knikken bevestigend. “Je pakte het zo goed op toen ik boos op het bankje op het schoolplein zat. Het idee dat jij ook verliefd bent op mij. Echt verliefd! Dat maakt me blij en gelukkig maar ook een beetje nerveus Ik zal maar eerlijk zijn: ik ben in het verleden gebruikt door jongens en wat angstig zou je daardoor zeggen. Ze hebben misbruik van me gemaakt door te faken dat ze van me hielden en elke keer trapte ik er in. Je zou zeggen dat ik dan ook op mijn hoede ben bij jou maar op de een of andere manier voel ik me bij jou op mijn gemak en minder kwetsbaar. Dat is een heel sterk pluspunt van je dus wees er zuinig op.” Bij deze woorden kijkt ze hem wat nerveus aan maar al snel ook streng. Hij kijkt ademloos toe en zegt niks. “O Daan je bent zo anders dan de jongens waar ik me zo in heb vergist. Ik benadruk het daarom nog maar een keer het maakt me niet uit als ik in herhaling val. Ik voel me echt goed bij jou. Dat je er vanmiddag zo droevig bij zat deed me echt wel wat. Ik houd echt van je lieve Daan en ik hoop jij ook nog steeds van mij? Ik wil heel graag samen verder met je en ik kijk echt uit naar het schoolfeest. Stiekem vindt ik het superspannend. Jij ook? Nou goed. Heb ik nog meer te zeggen? Ik denk het niet. Behalve dat ik stapelgek op je ben en jij hopelijk ook op mij.

Veel liefs Maike.

About the author

Mijn naam is Amy van Pol en ik ben geboren in Noord Limburg op 27 November 1996. Tijdens mijn geboorte heb ik zuurstofgebrek opgelopen, waardoor ik een beperking heb. Ik heb een zwaar gevecht moeten voeren en tal van speciale scholen doorlopen. Al op vroege leeftijd ontdekte ik mijn voorliefde voor lezen en op een gegeven moment ontstond het idee om zelf te schrijven. Ik hoop met mijn verhalen mensen te raken, maar vooral ook dat ze van mijn verhalen genieten. Ik wens de lezer veel leesplezier!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Liefde...ingewikkeld! - obsessie deel 1

Author:

Amy van Pol

Category:

Number of pages:

142

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

08-12-2022

ISBN:

978-94-645-0857-4 / 9789464508574

Price:

€ 14,99

Language

Dutch