Cover voorkant
Echte mannen huilen wel!
Echte mannen huilen wel!

Echte mannen huilen wel!

Rinco P.S.

Category: Biographies

€ 14,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Rinco zit in de knoop met zichzelf. Hij komt erachter dat hij jarenlang zijn emoties, en daarmee ook zichzelf, verstopt heeft. Hij blijkt helemaal niet zo stabiel en sterk te zijn als zijn omgeving inclusief hijzelf altijd heeft gedacht. Deze emoties schrijft hij van zich af. In een gedicht, een brief of een monoloog met zichzelf. Hierdoor leert hij ze kennen en laat hij ze voor het eerst in bijna veertig jaar toe. Rinco vertelt hoe moeilijk het is om de muur die zijn emoties verbergt, omver te trekken. Een zware weg. Maar die is wel altijd verlicht door de glinsteringen van zijn geluk.

From the book

Ik wil leven zoals ik denk dat het goed is. Op de manier die mij een goed gevoel geeft. Het klinkt zo logisch en simpel. Om dit te bereiken moet ik terug naar mezelf. Terug langs en door al mijn trauma’s, verdrietjes, emoties. Terug naar mijn pure ik. Een ik die verstopt is geraakt door mezelf voor de gek te houden. Verstopt door een beeld van mezelf te creëren van iets wat ik helemaal niet ben. Wat mijn opvoeding van mij gemaakt heeft en waar ik in ben gaan geloven. Naar mijn ik, welke door mijzelf voor de gek is gehouden met een verwachtingspatroon waar ik zelf in ben gaan geloven. Terug gaan naar mijn pure ik. Dat is een ik waarmee je alles helder ziet van goed en kwaad, liefde en haat, kunde en onkunde. Eigenlijk terug naar de puurheid van een kind maar met het verstand en de wetenschap van een gezonde volwassene.

About the author

"Mijn strenggelovige opvoeding in de Zaanstreek in de jaren 70 heeft me beperkt in de ontwikkeling van mijn gevoelsleven en als persoon. Op mijn 35ste begin ik opnieuw met een nieuwe liefde aan de andere kant van het land. Dat is het moment dat ik begin met leven en tegelijkertijd tegen de door mezelf gecreëerde "veilige" muur aanloop waarachter ik mijn emoties en gevoel verberg."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Echte mannen huilen wel!

Author:

Rinco P.S.

Category:

Biographies

Number of pages:

62

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

23-04-2010

ISBN:

978-94-608-9559-3 / 9789460895593

Price:

€ 14,45

Language

Dutch