Cover voorkant
Uit Liefde! - Een avontuur over bevriende wolfshifters die voor elkaar door het vuur gaan
Uit Liefde! - Een avontuur over bevriende wolfshifters die voor elkaar door het vuur gaan

Uit Liefde! - Een avontuur over bevriende wolfshifters die voor elkaar door het vuur gaan

Mirjam Kik Pollemans

Category: Fantasy
  • (3)

€ 21,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Morvenna overgehaald wordt, door haar vriendin Caitlyn, om te komen kijken bij een wedstrijd wie er goed genoeg is om de volgende leider te worden van een gemeenschap van wolfshifters, mensen die in een wolf kunnen transformeren, ontmoet ze Colt en zijn vier vrienden, waardoor haar leven compleet verandert. Van een rustig leven als healer van de wolfshiftersgemeenschap en een, in de schaduw levende, tovenares, naar een gevaarlijk en avontuurlijk leven waarin het gaat om leven en dood... en romantiek.

From the book

“Onze taak is om packs te adviseren over veiligheid of onderlinge samenwerking te bevorderen. Beetje diplomatieke werkzaamheden. Een adviesorgaan. We zijn er een beetje ingerold toen er wat problemen rezen bij het pack waar we op dat moment waren. Blijkbaar hadden we het goed opgelost en is het van mond tot mond gegaan. Bij verschillende packs waar ik in de leer ging, kwam ik hen weer tegen, zo zijn we op een gegeven moment samen verder gegaan.” Ze liepen met zijn vieren naar beneden om zijn vrienden op de veranda voor het packhuis op te wachten. Als eerste ging de deur aan de chauffeurskant open. Er stapte een lange slanke gespierde vrouw uit, op blote voeten. Ze boog meteen weer de auto in. “Nasim, geef me die martelwerktuigen eens aan.” Om met een paar zwarte stiletto’s de auto weer uit te komen. Morvenna begon te lachen. De vrouw draaide zich om en keek met een frons naar waar het gelach vandaan kwam. Morvenna tilde onopvallend de rok van haar jurk een beetje omhoog, zodat haar blote voeten te zien waren. De vrouw draaide zich weer om en smeet meteen de schoenen de auto in. “Hé, kijk uit, daar kun je iemand mee doodgooien.” De man die ze Nasim had genoemd kwam aan de andere kant de auto uit. De deuren van de achterbank waren inmiddels ook opengegaan. Er stapten twee mannen uit. Colt was al naar hen toe gelopen en gaf ze alle vier een mannenknuffel, gepaard gaand met veel klappen op de rug. Zelfs bij de vrouw. Ze was duidelijk één van de mannen. “Jongens wat fijn dat jullie er zijn. Is alles gelukt?” Een lange man met licht warmblond haar en ontzettend lichte ogen gaf antwoord: “Colt, je ruikt anders,” mompelde hij. Harder zei hij: “Ja. Geen problemen.”

About the author

Mirjam Kik Pollemans (mei 1973) is getrouwd en moeder van twee grote jongens, een paar kipjes en een katertje. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd, van illustrator en communiceren met dieren tot mindfulness coach, maar ze leest het liefst de hele dag. Ze heeft verschillende verhalen geschreven die ze nooit afmaakte tot ze ‘Uit Liefde!’ en de twee vervolgverhalen schreef. Deze boeken schreef ze als vanzelf, omdat het verhalen zijn zoals ze zelf wilde lezen, nadat ze het zoveelste boek las wat niet goed afliep. Door het plezier wat ze eraan beleeft is ze ook al bezig met een andere serie.

Reviews

2023-02-02 17:01:54 | By: Schier | Rating:
Fantastisch boek waar je gelijk in meegesleept word als ware loop je gewoon mee met de hoofdpersonages en beleef je het avontuur van dichtbij mee meeslepend romantisch en heel spannend van begin tot eind.
Kan niet wachten op 2e deel

2023-02-01 12:29:34 | By: Rhodé | Rating:
Als iemand die niet veel leest, was dit boek erg fijn om te lezen.
Het boek is erg visueel geschreven waardoor je echt wordt meegenomen in het verhaal.
Opbouwende spanning is één van de redenen om het boek in één avond uit te willen lezen naast dat het verhaal gewoon erg meeslepend is.
Een combinatie van spanning, romantiek en spiritualiteit maken dit boek erg uniek.

Ik heb er een fijne ervaring aan over gehouden en wacht in spanning af op het vervolg!

2023-02-01 16:18:34 | By: Marja
Een heerlijk boek wat lekker weg leest! Je wordt snel mee genomen in de personages en geniet mee..op naar het volgende deel!!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Uit Liefde! - Een avontuur over bevriende wolfshifters die voor elkaar door het vuur gaan

Author:

Mirjam Kik Pollemans

Category:

Fantasy

Number of pages:

200

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

20-01-2023

ISBN:

978-94-646-8379-0 / 9789464683790

Price:

€ 21,99

Language

Dutch

Rating:

  • (3)