Cover voorkant
zwanenzang
zwanenzang

zwanenzang

Ruby Thijs

Category: Poems

€ 17,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zwanenzang is een dichtbundel die zich richt op het verwoorden van gevoelens, gedachten en ervaringen op een creatieve manier. Het is niet altijd even gemakkelijk om jouw gevoel en ervaringen te uiten, zeker wanneer je verlegen bent of bang bent voor afwijzing. Deze dichtbundel nodigt jou uit om aan de slag te gaan met jouw eigen ervaringen en op een creatieve manier zelf jouw stem te zoeken en te laten horen!

From the book

Muurbloem Er woedt een chaos in mijn hoofd. Een woede, een vuur dat ik niet krijg gedoofd. Ik laat niets merken en ben stil. Verdwijnen is het liefste wat ik wil. Niemand die mij opmerkt, ik hou mijn angsten in bedwang. Ik sta tegen de muur en ga op in het behang. Onzichtbaar zoals de wind. Zo was ik al als kind. Niet van belang, heel bedeesd. Bij elke gelegenheid of feest. Met korte antwoorden en kleine glimlach. Knik ik angstvallig naar degene die mij toch zag. Ik word één met de achtergrond. Niemand heeft door dat ik er stond. Stil bij elke gelegenheid of feest. Ik ben altijd al een muurbloempje geweest.

About the author

Ruby Thijs heeft van kleins af aan al een levendige fantasie. Verhaaltjes, gedichten, grappig of serieus; zij schreef ze al sinds haar negende levensjaar. Haar gedichten dienden als middel om haar gevoelens en gedachten te kunnen uiten. Als kind was ze vaak verlegen en had ze moeite met het verwoorden van haar gevoelens, gedachten en zelfs meningen. Hierdoor kreeg ze vaak het gevoel onbegrepen en ongehoord te zijn. Met haar gedichten vond ze een manier om haar stem gehoord te krijgen en om haar boodschap ook een plek te geven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

zwanenzang

Author:

Ruby Thijs

Category:

Poems

Number of pages:

72

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

20-01-2023

ISBN:

978-94-646-8380-6 / 9789464683806

Price:

€ 17,50

Language

Dutch