Cover voorkant
Onder de notenboom
Onder de notenboom

Onder de notenboom

Arno W.H. Mater

Category: Biographies
  • (7)

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De auteur heeft zichzelf verplicht om dit verhaal op te schrijven. Hij schrijft over een jongeman die verslaafd raakte aan harddrugs. Deze junk raakte zelfs dakloos. Op het dieptepunt van zijn verslaving vraagt hij God zelf om hulp. Op dat moment ontvouwt zich een echt wonder... Dit boek bevat alles; een waargebeurd verhaal, een anti-drugscampagne met waarschuwing voor kinderen en het biedt steun voor mensen die nu met de verslaving worstelen en voor hun ouders, familie en vrienden. Tijdens het lezen vindt u er een entertainmentswaarde in die u zal laten genieten van echte actie, humor, drama én een vleugje romantiek.

From the book

Terwijl ik dan ’s avonds door de straten van Maastricht zwierf, dakloos en alleen, sliep ik wel eens in het open veld. Maar dat was in de zomer. Nadat je een shot had gezet voelde je de kou van de nacht niet meer. In de lente en zomer viel het mee; de herfst ging ook nog wel. Ik droeg dan gewoon een aantal lagen kleding over elkaar. En als ik dan op straat moest slapen, dan vulde ik die lagen op met krantenpapier. Maar als de winter kwam, met zijn scherpe Noordoosten wind of bar koude Noordenwind, dan zocht ik toch beschutting en drong wel eens binnen in een bouwproject. Zo kwam ik eens langs een discotheek die er duidelijk vervallen uitzag. Ik duwde tegen een deur die openstond en ik ging naar binnen. Er lag allemaal rommel op de vloeren. Er stond een behangtafel, een zeteltje en er was een etage naar beneden waar ik bijna in gevallen was, doordat de armleuning ontbrak. Doodmoe ging ik in de zetel zitten, ik trok mijn benen op en viel in slaap. De zon was al een tijdje op, toen ik wakker werd. Ik haatte dat moment omdat mijn lichaam dan altijd vroeg om een nieuwe dosis heroïne. Toen kwam er een vrouw binnen die mij verrast aankeek.

About the author

"Ik ben een getrouwde buschauffeur; geboren in 1965. Samen met mijn vrouw woon ik in een eenvoudig maar mooi huis. Heel gewoon zou je zo zeggen. Ware het niet dat al deze dingen die voor veel mensen zo vanzelfsprekend lijken voor mij nog niet zo lang geleden volstrekt onbereikbaar leken. Ik toon in dit boek overtuigend aan dat liefde inderdaad het belangrijkste is, boven geloof en hoop."

Reviews

2014-06-13 21:56:45 | By: Jill | Rating:
Beste boek ooit! Vind het echt super mooi, ik ben 13 en ik vind dat, mijn mama is 40 en ze vind het zelfde! Super boek gewoon!

2011-03-24 13:48:34 | By: John Doe
Verreweg het beste dat ik in jaren gelezen heb !!

2011-03-19 18:54:27 | By: Dave Mater
Dit boek heeft als doel: mensen waarschuwen voor de gevaren van drugsgebruik.
Het is zowel geschikt voor oudere mensen als voor jongeren. Jongeren worden hier voorgelicht, en ouderen kunnen hiermee leren wat ze mogen verwachten als hun kind drugs gebruikt.
Voor iedereen die het leest is het heel leerzaam.
De schrijver, mijn vader is een ex-verslaafde. En veel mensen hebben dan meteen een vooroordeel, maar in dit boek lees je dat drugsverslaafden ook goede mensen kunnen zijn.

2011-03-13 23:14:49 | By: Jerry Vanbaelen
Dit boek is geschreven in een vlotte en persoonlijke stijl. Je proeft dat het geen fictie is maar dat het een doorleefde autobiografie is van een man die zijn drugsverslaving overwonnen heeft, doch pas nadat hij geen enkele uitweg meer zag dan op de knieën te gaan en zijn leven in de handen van zijn Schepper te leggen. De auteur legt zijn ziel bloot en stelt zich daardoor kwetsbaar op. Hij doet dit met een doel: de lezer verwittigen voor de gevolgen van de verslaving aan drugs en hierdoor is dit boek dan ook uitermate geschikt voor jongeren en scholen.

2011-03-09 09:44:18 | By: tunderman mark
een supperboek voor de gene die van echte verhalen houden de eertse pagina lezen is hele boek lezen een triest verhaal met happy en het mooiste geschreven door de hoofdpersoon zelf prachtig

2011-03-08 17:23:21 | By: Di Giacomo Sergio
Zoals eerder gezegd is dit een boek die je uitleest zonder ook maar even pauze te nemen.Elke volgende zin is een verhaal op zich.Weinigen kunnen vanuit diezelfde standpunt hun verhaal doen,diegene die er nog middenin zitten halen hieruit zeker hun kracht.Deze boek is een aanrader!!

2011-02-23 18:08:10 | By: Nathalie Morabito
Ik heb het boek in eenmaal uitgelezen. Ik was niet in staat om het boek weg te leggen. Het mooie van dit boek is dat het een waargebeurd verhaal is. Het heeft mij verrast.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Onder de notenboom

Author:

Arno W.H. Mater

Category:

Biographies

Number of pages:

86

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

27-05-2010

ISBN:

978-94-608-9334-6 / 9789460893346

Price:

€ 16,99

Language

Dutch

Rating:

  • (7)