Cover voorkant
Douchen en naar bed
Douchen en naar bed

Douchen en naar bed

Robert Doorn

Category: Miscellaneous

€ 17,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Douchen en naar bed is een boek dat ook "Het bizarre leven van Alf November" had kunnen heten. Alf is een succesvol ingenieur, getrouwd en heeft drie zoons. Het leven lijkt heel normaal. Alf gaat aan het werk als Management Consultant. Al snel blijk dat hij een prooidier is voor het vrouwelijk schoon. Dit levert zeer gecompliceerde, maar uiterst amusante situaties op. Dan blijkt dat zijn leven een grote leugen is. Een leugen die al voor zijn geboorte het licht zag. In zijn jonge jaren heeft dit voor uiterst pijnlijke situaties gezorgd. Is Alf wel die hij denkt dat hij is, of blijkt Alf uiteindelijk iemand anders te zijn?

From the book

"Happy hippy Daddy", tikte Kumi Tasoko in de instant messenger, toen ze mijn hoofd voor de webcam zag. Ik vond het wel jammer dat zij er geen had. Van een Japanse zou je anders verwachten. Misschien waren de foto’s die ze had gestuurd wel niet van haar. Maar ach, ik had gewoon schik met haar. Zij houdt ook van de muziek uit die tijd. Jong en onbezorgd waren we toen en het leven zou pas bij veertig beginnen, volgens de oude garde. Jong en onbezorgd! Ha, dat zijn we nog steeds, hoewel: de verpakking die dit fantastische gevoel herbergt, begint toch wel wat slijtage te vertonen. Eigenlijk kan ik daar niet mee zitten. Het is maar een verpakking en als die het begeeft, krijg je weer een nieuwe om dat geweldige gevoel van jeugd, ondeugd en heerlijke onverantwoordelijkheid op deze bol te manifesteren. De eeuwige jeugd is van mij, omdat ik besef dat ik eeuwig jong zal zijn. Het kind in me zal nooit sterven. Dat is mijn geheim. Het is triest om te zien hoe anderen het kind in zich vermoorden en dan toch zo jong al heel oud zijn. Grappig is het om te zien hoe zij dan, in haar midlifecrisis zich een stel nieuwe tieten laat aanmeten om weer aantrekkelijk te zijn. Of hij die, met zijn uitgezakte buik, in een sportkarretje nog een jonge blom aan de haak probeert te slaan. Het zijn allemaal krampachtige pogingen om terug te krijgen wat ze eens zijn kwijtgeraakt. Jammer voor ze. Wat je zelf hebt vermoord, komt in dit leven niet meer terug.

About the author

"Ik ben Robert Doorn. Geboren op 19 april 1957 in Bussum. In mijn jonge jaren had ik een passie voor techniek. Na mijn afstuderen maakte ik al snel carrière in de lucht- en ruimtevaart om daarna over te stappen naar Consultancy en Interim Management. Thans woon ik samen met een gothic-kunstenares in Zeewolde en kijk uit naar de verrassingen die het leven nog voor me in petto heeft."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Douchen en naar bed

Author:

Robert Doorn

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

160

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-06-2010

ISBN:

978-94-608-9224-0 / 9789460892240

Price:

€ 17,45

Language

Dutch