Angst?... of vertrouwen?

Brandon Oosterlaan

Category: Spirituality
  • (1)

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hoe bewust ben je? Als we iemand aanspreken en die persoon vragen wie hij in essentie is, dan wordt er hard nagedacht en uiteindelijk kan men niet echt antwoord geven op deze vraag. Het bewustzijn van de mens op de automatische piloot en de beperkingen die het oplevert. Kies je voor angst?...of vertrouwen? Durf je te kijken wat er voor jou achter het rookgordijn van angst ligt?

From the book

"Je durft je hart niet te volgen, omdat angst je in de weg staat." Er zijn heel veel mensen die bewust of onbewust niet hun eigen verantwoordelijkheid durven te nemen. Het blijft dus de angst die de wil in de weg staat. Vanuit het hart verlang je naar iets. Alleen jij hebt de keuze voor jezelf om er voor te gaan of er naar te streven. Niemand anders kan die beslissing of keuze voor je maken. Angst beheerst gedachten en gevoelens en verwijdert je van je eigen waarheid. Angst staat tussen jou en het doel, terwijl angst slechts een rookgordijn is! Je kunt er zo doorheen wandelen. Men begrijpt niet waarom er zoveel negativiteit is, maar creëert en manifesteert het onbewust zelf, omdat men onwetend is van de "kracht van de gedachte!"

About the author

"Ik ben geboren op 7 juni 1973 te Rotterdam. Vanaf mijn jeugd zie ik prachtige witte gedaantes om me heen. Hierdoor trok ik alles wat ik kreeg voorgeschoteld door de materiële wereld in twijfel. Onze materiële wereld vertelde immers nooit iets over de wereld met die prachtige witte gedaantes. Ik ga af op wat ik zelf voel en te zien krijg!"

Reviews

2017-08-10 17:15:20 | By: Mieke | Rating:
Fantastisch boek!!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Angst?... of vertrouwen?

Author:

Brandon Oosterlaan

Category:

Spirituality

Number of pages:

52

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-06-2010

ISBN:

978-94-6089-614-9 / 9789460896149

Price:

€ 13,45

Language

Dutch

Rating:

  • (1)