Manjaga Geesten

Geertje Hoogenboom

Category: Youth books

€ 19,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In dit tweede deel van de serie Manjaga gaat het avontuur verder. Akira hoort geruchten dat Devilion is teruggekeerd. Ze krijgt de tip om met een oude waarzegster te gaan praten om advies te krijgen wat ze moet doen, want naast het nieuwe, dreigend gevaar, lijdt het land ook nog onder een enorme droogte. De reis naar de waarzegster is echter niet zonder gevaar, net als alles wat daarop volgt...

From the book

De paarden snoven onrustig. Ellora merkte het ook. Ze spande haar boog, de punt van de pijl op de grond gericht. Akira trok haar zwaard uit haar schede. Nalim spande eveneens zijn boog, toen hij in de gaten kreeg dat ze op hun hoede waren. Plotseling suisde er een bloedrode pijl langs Ellora’s oor. Hij bleef trillend steken in de bast van een boom die een meter verderop stond. "Gato’s!", gilde Ellora en ze spoorde haar paard aan. Wat Gato’s waren, wist Akira niet, maar het kon nooit goed zijn. Plotseling sprongen een soort katachtige wezens uit de struiken tevoorschijn. Ze hadden snorharen, donkere haren en hun vlijmscherpe tanden blinkten in het felle zonlicht. Ze hadden zwaarden, messen en bogen om mee te vechten. Nalim schoot een pijl af die een van de wezens - die waarschijnlijk Gato’s waren - in zijn borst raakte. Akira zwaaide met haar zwaard toen een aantal haar paard naderde. Plotseling steigerde haar beest en ze wist er nog net op tijd af te springen en haar tas mee te grissen, voordat het op hol sloeg. De paarden van Ellora en Nalim volgden het en gedrieën renden ze terug in de richting van het kasteel. Ellora schoot een aantal pijlen tegelijk af en verwondde een paar Gato’s.

About the author

"Ik begon in groep zeven met het eerste deel van de serie Manjaga. Na een jaar werd dit gepubliceerd. Inmiddels zit ik in de brugklas, maar het schrijven liet mij maar niet los. Ik wilde graag een vervolg schrijven op deel 1 en dat heb ik ook gedaan!"

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Manjaga Geesten

Author:

Geertje Hoogenboom

Category:

Youth books

Number of pages:

306

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

17-06-2010

ISBN:

978-94-608-9542-5 / 9789460895425

Price:

€ 19,45

Language

Dutch