Cover voorkant
'n Eenzame zoektocht naar de waarheid
'n Eenzame zoektocht naar de waarheid

'n Eenzame zoektocht naar de waarheid

Jeannie van Geleen

Category: Biographies

€ 16,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De kleine Jeannie wordt gevolgd vanaf haar geboorte, haar kinderjaren in het grote gezin, tot de jonge vrouw die kennismaakt met de Spirituele wereld. Ze komt hierdoor innerlijk tot rust. Ze maakt kennis met het begrip reïncarnatie, dit wordt voor haar een zeker weten. Er blijft een worsteling met haar gevoelens naar haar vader toe. De bange vermoedens die ze steeds had, komen op een bizarre en onthutsende manier tot een ontknoping.

From the book

...na een kort gesprekje gaf ze zich over en kon ze beginnen met behandelen, op dezelfde manier zoals ze het Gerard steeds zag doen. Ze kon aan de lichaamstaal van moeder merken dat ze zich niet echt op haar gemak voelde maar ze ging gewoon door. De verdoving van de operatie was nog niet uitgewerkt dus ze had op dat moment geen pijn. Ze wist dat dit het juiste moment was om te behandelen. Ze was net klaar toen haar zusjes Paula en Maria bij moeder op bezoek kwamen. Ze beloofde moeder om de volgende dag even te bellen hoe het met haar was en nam afscheid. De volgende morgen bleek dat moeder nog steeds geen centje pijn had gehad, zelfs de verpleging was verbaasd want ze had geen pijnstilling nodig gehad. Moeder voelde zich zo goed dat ze eigenlijk naar huis wilde gaan,maar dat mocht pas op het einde van de week als ze weer zelfstandig kon plassen. Jeannie bood haar aan om die middag even langs te komen en nog een behandeling te geven. De dag erna kreeg ze en telefoontje van moeder "dat alles weer werkte"! Ze mocht een dag later naar huis, 2 dagen eerder dan normaal! Nu wist ze heel zeker dat het klopte wat men gezegd had: ook zij mocht mensen helpen. Ze bedankte haar begeleiding meerdere keren die dagen en voelde zich nederig dat ze dit mocht doen. Ze was blij, dat ze ondanks de problemen met haar been en voet toch zoveel werk kon doen in huis en tuin. Af en toe speelden toch steeds weer de gedachten over haar eigen operatie op als klein kind. Ze kon het moeilijk loslaten, steeds gingen er weer andere gedachten door haar hoofd. Waar ze aan dacht durfde ze niemand te vertellen...

About the author

"Ik werd geboren in 1945, als oudste van 8 kinderen. Ik leerde al jong om zwijgend mijn plichten te vervullen. Er werd een groot respect naar mijn ouders vereist. Ik ging werken in de medische sector en kwam later in aanraking met de Spirituele Wereld die me rust bracht. Er bleef een verlammend gevoel naar mijn vader toe. Een belangrijke reden om tot dit schrijven te komen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

'n Eenzame zoektocht naar de waarheid

Author:

Jeannie van Geleen

Category:

Biographies

Number of pages:

116

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

22-07-2010

ISBN:

978-94-608-9703-0 / 9789460897030

Price:

€ 16,45

Language

Dutch