Cover voorkant
HANDBOEK ONDERNEMEN
HANDBOEK ONDERNEMEN

HANDBOEK ONDERNEMEN

Fred Bekenkamp

Category: Management

€ 13,95

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Bij het starten van zijn eigen bedrijf op 2 januari 1996 (tijdens het schrijven van deze pagina precies elf jaar geleden) had Fred Bekenkamp een globaal bedrijfsplan uitgewerkt. Met knikkende knieën en een ondernemingsplan in de hand stond hij bij de Kamer van Koophandel om zich in te schrijven. Niet wetende waar hij aan begon, had hij toen - achteraf gezien - eigenlijk behoefte aan een cursus ondernemen en een handboek. Dit HANDBOEK ONDERNEMEN geeft de startende ondernemer de mogelijkheid om binnen vijf dagen (!) zijn eigen ondernemingsplan te schrijven en een goed voorbereide start te maken!

From the book

Tijdens een handelsmissie naar Chicago USA, mocht ik mij aan boord van een minicruise op Lake Michigan welkom geheten voelen. Aan boord een groep Amerikaanse juristen, waarvan er een Bob heette. In een geanimeerd gesprek vertelde hij mij dat "when I ever needed a lawyer" hij uiteraard klaar zou staan. Hij vroeg terloops hoe wij in Nederland "business" deden. En ik legde hem uit dat we nog erg veel op basis van vertrouwen regelden. "No contract?" vroeg hij schoorvoetend, en ik bevestigde dat. Ik stelde hem gerust en gaf aan dat wij ook wel contracten kenden en dat het zeer verstandig was dat als hij ooit in Nederland zaken zou doen ik hem graag zou bijstaan bij het sluiten van die contracten! Tot zover de Nederlandse handelsgeest!

About the author

"Ik ben in 1966 in Brunssum geboren. Momenteel ben ik woonachtig in de Betuwe en werkzaam als financieel manager. In 1983 startte ik als technisch beroepsmilitair. Omdat de kilometervergoedingen erg laag waren, ontstond de interesse voor belastingen waarna een studie belastingrecht volgde. In 1996 richtte ik mijn eigen bedrijf op hetgeen ik 13 jaar later succesvol verkocht. Het credo "elke vraag kent een antwoord" leidde door de jaren heen tot het schrijven van dit boek."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

HANDBOEK ONDERNEMEN

Author:

Fred Bekenkamp

Category:

Management

Number of pages:

40

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

30-07-2010

ISBN:

978-94-608-9728-3 / 9789460897283

Price:

€ 13,95

Language

Dutch