Geloven in de toekomst

Petronella Nanninga

Category: Religion

€ 12,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Met een rotsvast geloof posteert Petronella Nanninga zich in het leven. De zeeën kunnen hoog gaan, maar dat neemt haar niet het houvast af dat ze aan God heeft. In haar gedichten maakt ze daar op haar eigen manier melding van. Aan de ene kant siert de eenvoud haar creatieve invallen, waardoor haar gedichten voor iedereen goed te lezen zijn. Aan de andere kant gaat ze emotioneel geregeld heel diep. Alles wat voor haar belangrijk is, komt aan de orde. Met altijd die ene belangrijke Rode Draad, die ze nergens en nooit uit het oog verliest.

From the book

Geluk Geluk... Een niet te vangen zeepbel, die hoger en hoger zweeft en niets te vrezen heeft. Geluk... Een vogel in de lucht, die hoger en hoger zweeft en niets te vrezen heeft. Geluk... Een fladderende vlinder, die hoger en hoger zweeft en niets te vrezen heeft. Geluk... ongrijpbaar. En tóch zo fijn maar vaak te klein.

About the author

"In de afgelopen jaren heb ik heel wat gedichten geschreven. In mijn leven kom ik net als ieder ander een hoop nare, maar gelukkig ook mooie dingen tegen. Ik heb deze ervaringen en gedachten in gedichtvorm opgeschreven. Ik hoop dat mensen door het lezen van mijn gedichtenbundel weer aan het denken worden gezet over waarom ze leven en dat God een plan heeft met ons leven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Geloven in de toekomst

Author:

Petronella Nanninga

Category:

Religion

Number of pages:

46

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

06-10-2007

ISBN:

978-90-8834-086-4 / 9789088340864

Price:

€ 12,45

Language

Dutch