Cover voorkant
Van D tot Y
Van D tot Y

Van D tot Y

Paul Drabbe

Category: Biographies

€ 26,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mishandeling van kinderen door ouders komt vaker voor dan je zou denken. Dat dit zelfs in positieve zin kan bijdragen tot het uitgroeien van een sterke persoonlijkheid, is een van de onderwerpen die in dit boek voorbij komen. Het karakter van Paul Drabbe is gevormd in het internaat Vreekwijk in Deurne. De gedichten die in hem opkwamen, geven een aardig beeld van zijn verwondering. Werk en vrijetijdsbestedingen komen ook ter sprake. Ook hoe hij de politie en officieren van Justitie te slim af is geweest. Dat de politie vaak geen richting aangeeft, is Paul een doorn in het oog. Goed voorbeeld doet goed volgen is zijn motto.

From the book

Oh, wat wordt dat een eigenwijsje Zei de ziekenhuiszuster tegen je pappa. Zo was je geboren En je nam je duim al, meisje. Bij al wat je tegenkomt..., laat die duim Omhoog gaan als teken dat het met Jou goed gaat, en ook je vriendjes en Vriendinnetjes, dat hoop ik. Bij jouw geboorte werd het al gezegd Wat word dat een eigenwijs meisje En dat is nog niet weerlegd Fluiten kan je ook al op een wijsje. Vroeger een klein katje, Nu een fijn schatje Later een grote dame Nou, nou, ... wat een reclame.

About the author

"Ik vond het prachtig om het hele boekenaanbod van de bibliotheek in Voorburg tot me te nemen. En wel voortijdig was ik aangeland bij boeken bestemd voor een oudere leeftijdsgroep. De bibliothecaresse had er wel plezier in. Soms legde zij aan mij uit, dat er in het uitgekozen boek woorden voorkwamen die ik nog niet zou begrijpen. Verder was ik regelmatig op bouwplaatsen te vinden, waar ik geboeid kon kijken naar de vorderingen van de bouwvakkers. In mijn werk bij een grote vervoersmaatschappij was ik lange tijd de aangewezen man om mijn laatste metingen van tramwielen te vertalen naar het vermoedelijke punt van afkeur."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Van D tot Y

Author:

Paul Drabbe

Category:

Biographies

Number of pages:

488

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

30-07-2010

ISBN:

978-94-608-9527-2 / 9789460895272

Price:

€ 26,50

Language

Dutch