Cover voorkant
Een verrassend innerlijk
Een verrassend innerlijk

Een verrassend innerlijk

Sandria van Dongen

Category: Biographies

€ 17,95

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In maart 2008 werd er bij Sandria van Dongen chronische lymfatische leukemie geconstateerd. Om mentaal sterk te blijven besloot ze naar een psychotherapeute te gaan, waar ze voice-dialogue sessies kreeg. Het werd een spirituele reis. De reis was zwaar, maar interessant. De angst voor de dood en alle onzekerheden kwamen aan bod, maar ook de acceptatie van de leukemie. In een van de sessies kwam de stem van haar beschermengel aan het woord. En dan was daar ook nog de ontmoeting met de geest van de overleden boer die in haar huis bleek te hangen en helemaal niet besefte dat hij was overleden.

From the book

Jéétje. Dit is heftig. De boer is de vorige eigenaar van het boerderijtje waar we nu wonen. Monique vraagt wat ik weet van deze man en of ik weet hoe hij is overleden. Helaas weet ik hier helemaal niets van. Ik heb ook geen contact met zijn weduwe. Ik rijd naar huis met een heel blij open gevoel en ik heb het idee heel de wereld aan te kunnen op dit moment. De gesprekken met de boer passeren in mijn hoofd nog verschillende keren de revue. Hoe is het toch mogelijk dat zo iets kan? Je ziet zoiets in films, maar ik maak het echt mee. Ik ben niet onder invloed van alcohol of drugs en maak dit met mijn volle bewustzijn mee. Het was mijn mond waar de woorden uitkwamen en mijn ogen die Monique aankeken en waar de tranen uitkwamen en toch was het niet van mij. De boer sprak via mij. Volgens Monique moet ik niet te lang met deze gesprekken bezig blijven want de energie van de boer moet het huis uit. Hij moet nu weg, het is zijn tijd. Meteen toen ik thuis kwam ging de telefoon. Een buurvrouw laat weten dat de overbuurman gisterenavond is overleden. Ik krijg kippenvel. Zit ik in één of andere film? Ben ik wel wakker? Ik ga even mijn handen wassen en wat koud water door mijn gezicht spoelen om te voelen dat ik toch écht wakker ben. Het is toch niet te geloven. Dit is bijna eng. Ik woon het dichtste bij, dus is het aan mij om geld op te gaan halen. Ook dat nog!

About the author

"Ik ben geboren in 1958 en woon in een gezellig Brabants dorp. De diagnose leukemie was de aanleiding om dit boek te schrijven. Het schrijven heeft mij enorm geholpen met de verwerking van alles wat in deze eerste tijd op mijn pad kwam. Als ik nu terugkijk op deze periode is het niet makkelijk geweest, maar wel een hele boeiende en inspirerende tijd waarin vele bijzondere dingen gebeurden. Ik heb zeker geen saai leven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een verrassend innerlijk

Author:

Sandria van Dongen

Category:

Biographies

Number of pages:

200

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

06-08-2010

ISBN:

978-94-608-9698-9 / 9789460896989

Price:

€ 17,95

Language

Dutch