Cover voorkant
Puck
Puck

Puck

Lotte van den Noort

Category: Youth books

€ 16,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Puck van de Broek is een twaalfjarig meisje en haar ouders zijn gescheiden. Op school gaat het niet zo makkelijk met rekenen en hier en daar komt ze in aanraking met vervelende kinderen. Ook is ze smoorverliefd op die leuke jongen Rens; zou het tussen die twee nog iets worden? Als er heel onverwachts een tragisch ongeluk gebeurt, staat de wereld van Puck op zijn kop. Waarom krijgt Puck al die gekke dromen? En zou het allemaal goed aflopen? Puck is een spannend en vrolijk boek voor kinderen vanaf twaalf jaar. Waar wacht je nog op? Lezen maar!

From the book

‘Weet jij waar Rens is?’, vraagt Linde. ‘Wat zeg je?’ Ik kan Linde bijna niet verstaan door de muziek, het staat in een keer veel te hard. ‘WEET JIJ WAAR RENS IS!?’, schreeuwt ze in mijn oor. ‘HIJ IS NAAR HET TOILET!’, schreeuw ik terug. De muziek gaat steeds harder. Iedereen drukt zijn of haar handen op hun oren. Rens komt het toilet uitgelopen. ‘Wat is dit voor een herrie?’, vraagt hij aan mij. ‘Nee, we aten gisteren al kipkerrie’, antwoord ik. ‘IK VROEG, WAT IS DIT VOOR EEN HERRIE?’ ‘OH, IK WEET HET NIET, HET GELUID GAAT STEEDS HARDER.’ ‘Dames en heren, er is een technisch probleem met de geluidsinstallatie, wij verzoeken u zo rustig mogelijk het pand te verlaten’, klinkt een stem uit de speakers. Plots vliegt er een grote steekvlam uit een van de speakers. Jongens en meisjes beginnen van hier naar daar te rennen, een paar kinderen schreeuwen. Plots stopt de muziek. Uit iedere speaker komen nu steekvlammen.

About the author

"Ik ben in 1995 geboren in Helmond. Ik zit in de 2e klas van de middelbare school. Toen ik klein was schreef ik veel verhalen in boekjes en in schriften die ik daarna altijd liet lezen aan mijn ouders en leraren. Ik vond het altijd al leuk om te schrijven en ik ben daarom begonnen met het schrijven van dit boek."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Puck

Author:

Lotte van den Noort

Category:

Youth books

Number of pages:

92

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

20-08-2010

ISBN:

978-94-608-9591-3 / 9789460895913

Price:

€ 16,45

Language

Dutch