De wraakcampagne

Sylvia Eickholt

Category: Thrillers

€ 18,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jeff Main, president directeur van Electron, een groot internationaal concern in Eindhoven, wordt geconfronteerd met een heftige e-mail. Dit is het startsein voor een reeks van electronische bedreigingen, waarvan men in eerste instantie geen enkel idee heeft wie daarvoor verantwoordelijk zou kunnen zijn. Ze hebben vergaande gevolgen voor diverse mensen en relaties. Uiteindelijk, na de nodige hulp van buitenaf, komen politierechercheurs Boomsma en Smits de dader op het spoor. De wraakcampagne is een thriller zoals een thriller behoort te zijn: spannend tot het eind.

From the book

"Peter, wat ik je nu ga vertellen moet voorlopig onder ons blijven. Jij bent de eerste die dit ziet maar ik wil je mening weten hoe we hier mee om moeten gaan. Wat we het beste kunnen doen. Ik zeg er meteen bij dat er niets aan de hand is, het is alleen een filmpje." Peter concentreerde zich nu op wat Jeff zei en liet zijn gedachten over het onverzorgde uiterlijk voor wat ze waren. Alleen een filmpje, wat bedoelde hij daarmee? Hij keek Jeff vragend aan, dus stond Jeff op en dirigeerde Peter naar zijn bureau. Samen bekeken ze het filmpje op de laptop. Peter keek met stijgende verbazing naar het beeldscherm. "Wat is dit?" vroeg hij onmiddellijk na afloop. "Wanneer hebt u dit gekregen?" "Een kwartiertje geleden, hier, kijk maar naar de tijd. Geen idee wat het betekent maar Jean is in ieder geval wel in orde, die heb ik net gesproken!" Jeff wees naar zijn telefoon als of hij wilde laten zien dat hij daarmee net nog met Jean had gesproken. Peter trok de laptop naar zich toe en bekeek het filmpje nog een keer. Wat het ook was, het was verdomd knap gemaakt. Het leek zo echt dat het eng was. Maar het bleek dus fake te zijn want meneer Legrand mankeerde niets. Maar waarom dan deze mail?

About the author

Na het behalen van mijn onderwijsbevoegdheid heb ik enkele jaren in het middelbaar onderwijs gewerkt. Daarna heb ik, na wat omzwervingen, gekozen voor communicatie in de breedste zin van het woord. Ik heb de laatste 15 jaar gewerkt voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in copywriting, concepten, reclame, standbouw en evenementen. Een tijdje terug kreeg ik het idee voor dit boek. Ik ben het gaan uitwerken, en zo liep mijn jeugdhobby ­ schrijven ­ uit op een logisch vervolg in de vorm van "De wraakcampagne".

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De wraakcampagne

Author:

Sylvia Eickholt

Category:

Thrillers

Number of pages:

258

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

13-10-2007

ISBN:

978-90-883-4187-8 / 9789088341878

Price:

€ 18,45

Language

Dutch