Cover voorkant
Zaden van geluk
Zaden van geluk

Zaden van geluk

Carla Sarton

Category: Biographies

€ 14,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Rijk zijn is een gevoel. Zaden van geluk is voor Carla Sarton een symbool daarvan. Na heel wat stormen kregen de zaden de kans om te groeien. Kleuren nu elke dag van het leven en geeft daardoor nieuwe kansen. Het schrijven is inmiddels een levensvervulling en een grote liefde. Wilt u weten wat Zaden van Geluk voor u kan betekenen? Voor iedereen is het verschillend, maar misschien vindt u er één in dit boek.

From the book

Zaden van geluk De natuur huilt zachte tranen. Het spoelt stof weg en de wegen gaan glimmen. Vingerhoedskruid in de voortuin, vormt nieuwe zaden. Nog een enkele bloem is open en toegankelijk voor de bijen die er hun honing halen. De zaden, ze doen hun werk, vallen tussen het boomschors en zullen door de zachte juni regen hun weg vinden naar de vruchtbare aarde. Lavendel geurt zacht en staat in volle bloei, met haar licht paarse tint. Paars is een kleur van de rust en zo voel ik mij ook. Even een moment die je deelt met de natuur op een gewone zondagochtend. Volgend jaar nog meer, veel meer, want wie gelooft in zaden van geluk in zoete geuren en kleuren die de natuur ons elk jaar weer geeft. De velden en tuinen en overal waar je kijkt, het simpele van de aarde je waarde en geluk verrijkt.

About the author

"Ik ben geboren in Oud-Beijerland op 4 maart 1958. Zaden van geluk is voor mij een nieuw begin. Als ervaringsdeskundige van tal van levenslessen is het voor mij de wens om daar iets mee te gaan doen. Door het te verwoorden heb ik meer zicht gekregen op mijn leven en zie ik het schrijven als een levensvervulling. Met deze bundel maak ik mijn debuut in de schrijverswereld. Ik heb hierin mijn verleden verwerkt en nieuwe dromen beschreven."

Reviews

2016-01-13 12:23:40 | By: Wil Luurs
Zeker de moeite waard. Vooral als je er zelf even doorheen zit.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zaden van geluk

Author:

Carla Sarton

Category:

Biographies

Number of pages:

48

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

08-10-2010

ISBN:

978-94-608-9740-5 / 9789460897405

Price:

€ 14,45

Language

Dutch