kinderen KRIJG je

Roos van den Berg

Categorie: Biografieën
  • (1)

€ 16,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Kinderen krijg je, dat is bekend. In het geval van Roos van den Berg was het letterlijk krijgen. Ze is het boek gaan schrijven naar aanleiding van drie miskramen in een half jaar tijd. Het zwanger worden ging al niet vanzelf, maar het zwanger blijven is ook nog een verhaal apart. In dit boek leest u hoe zij de molen inging van heel veel medische zorgen. Is Roos’ kinderwens uiteindelijk uitgekomen of moest ze zich erbij neerleggen dat ze kinderloos zou blijven? Lees het complete verhaal, inclusief een gevoelig gedicht.

Uit het boek

In eerste instantie kwamen we bij een gynaecoloog die heel zakelijk en plastisch onze situatie opnam. Eigenlijk waren we volgens haar nog veel te vroeg voor onderzoeken, ook al kwam het probleem zo vaak in de familie voor. Zij zei: "De invloed van erfelijke factoren is ooit onderzocht en er is uitgekomen dat het niet erfelijk is, punt." Dit gegeven komt later in het verhaal nog terug. Aangezien we al bijna een jaar bezig waren om zwanger te raken, we een verwijzing hadden van de huisarts en aandrongen, wilde ze wel een onderzoek starten tijdens een vervolgafspraak. Nog geen vijf minuten later stonden we alweer buiten. We hadden niets kunnen vragen en door het gesprek waren er alleen nog maar meer vragen bijgekomen.

Over de auteur

"Om privacyredenen schrijf ik onder het pseudoniem Roos van den Berg. Bovendien gaat het niet om wie ik ben maar om wat ik heb meegemaakt. Het schrijven was een uitlaatklep en hielp in het verwerkingsproces. Mijn man stimuleerde mij om het als boek uit te gaan geven voor belangstellenden die zich misschien (deels) herkennen in dit verhaal. Ik hoop dat ze er steun aan hebben."

Reviews

2015-06-09 12:00:54 | Door: Anoniem | Waardering:
Van het gedicht krijg ik steeds kippenvel, al lees ik het nog tien keer. Wat een hoop zorgen en pijn. Dit boek is zeker aan te bevelen!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

kinderen KRIJG je

Auteur:

Roos van den Berg

Categorie:

Biografieën

Aantal pagina's:

112

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

22-10-2010

ISBN:

978-94-6089-786-3 / 9789460897863

Vaste prijs:

€ 16,45

Taal

Nederlands

Waardering:

  • (1)