De Volle Maan Finale

Ellis van Zijll

Category: Youth books

€ 16,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Liroy Bijlslag is twaalf jaar. Zijn grootste passie is basketballen; hij is dan ook de beste dunker van zijn team. Op een avond na een wedstrijd komt Liroy een man tegen in een steegje. Hij ziet er afschrikwekkend uit, maar hij vertelt dat hij de trainer is van een wereldberoemd junioren basketbalteam. De man doet Liroy een geweldig aanbod. Liroy’s dromen lijken uit te komen, maar dat blijkt wel anders te zijn naarmate de tijd verstrijkt. Zal Liroy zich uit deze situatie weten te redden?

From the book

Liroy stond stil. Hij voelde iets. Er was iemand. Liroy draaide zich om. Er was niemand te zien. Hij hoorde ook niets. Alleen zijn eigen ademhaling. Liroy liep naar de bal en raapte hem op. Nog steeds leek het of er nog iemand aanwezig was op het basketbalveldje. Weer draaide Liroy zich om en weer was er niemand. ‘We- wie is daar?!’, riep Liroy angstig. Zijn stem stierf weg. Er was niemand, dat wist Liroy zeker. De ijzige wind waaide weer door zijn haar. Ik moet hier weg!, dacht Liroy angstig. Hij klemde de bal onder zijn arm en liep stap voor stap, heel langzaam naar de weg. Straks stond er een moordenaar te wachten met een mes! Toen Liroy bij het hekje was, durfde hij geen stap meer te zetten. Het voelde alsof er iemand tegenover hem stond. Toch zag Liroy niks. Ook hoorde hij niets. Alleen zijn eigen jachtige ademhaling. Opeens doemden twee gele, beestachtige ogen op uit het niets. Ze keken Liroy vals aan.

About the author

"Ik ben geboren in 1997. Ik woon in Nieuwkoop en zit in de eerste klas van de Havo. Sinds groep 7, ben ik een groot fan van Paul van Loon. Door zijn verhalen werd ik gemotiveerd om ook te gaan schrijven. Dit doe ik nu al anderhalf jaar met veel plezier."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Volle Maan Finale

Author:

Ellis van Zijll

Category:

Youth books

Number of pages:

118

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

05-11-2010

ISBN:

978-94-6089-724-5 / 9789460897245

Price:

€ 16,45

Language

Dutch