Tamara wint!

Roosmarijn Verbree

Category: Youth books
  • (2)

€ 13,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Marjolein is 11 jaar en rijdt op manege Bitplezier. Haar beste vriendin Krista heeft zich opgegeven voor de spannende paardrijwedstrijd. Maar dan valt Krista van haar paard Tamara en krijgen ze ook nog eens straf. Hoe kunnen ze nu mee gaan doen met de wedstrijd? En als dan ook nog eens een geheimzinnig persoon rond Marjoleins huis sluipt... Wie is toch die geheimzinnige? En wat moet die van Tamara? Lees het allemaal in: Tamara wint!

From the book

Het is donker buiten. Het enige wat je nog hoort is het geluid van een uil. Marjolein ligt rillend in bed. De wind waait gemeen over het huis. Je kunt de wind horen suizen. Het is al twaalf uur. Zo ver als ze kan ligt Marjolein onder de dekens. Ze is bang. Hoe zouden de paarden deze enge nacht vinden, vraagt ze zich af. "Shit!", wordt er plots geroepen. Marjolein houdt haar adem in. Het geluid kwam van buiten. Dan hoort ze het blaffen van hun hond Doggie. Marjolein schrikt zich wezenloos. Dan gaat de deur van haar kamer open. Ze maakt een klein gilletje. "Ssst!", zegt haar vader. "Verroer geen vin!" "Heb jij ook ‘shit’ gehoord?", bibbert ze. Haar vader bijt op de binnenkant van zijn wang. Zachtjes knikt hij. "Kom maar bij ons slapen, ik heb Brenda haar matras en dekbed ook al naar onze kamer gebracht. Het is duidelijk dat er iemand op ons erf rondsluipt. Maar wat moet hij hier?"

About the author

"Ik ben geboren op 13 april 1999. Ik woon in Huis ter Heide, vlak bij Assen. Ik zit in groep 8 en heb het daar erg naar mijn zin. Ik vind het erg leuk om te schrijven, zo kan ik lekker mijn fantasie kwijt. Eerst schreef ik korte verhalen in schriftjes. Daarna begon ik met het schrijven op de computer. En voor ik het wist had ik een boek geschreven."

Reviews

2017-02-05 14:42:50 | By: Anoniem | Rating:
Ik vond het een erg leuk boek, met een spannende storyline. Mijn favoriete paard was Joost de slome haflinger, die vond ik heel grappig. Dit boek zou ik ook lezen als ik jou was!

2017-02-02 13:05:48 | By: Anoniempje | Rating:
Dit boek is mijn meest favoriete boek. ik vind het erg leuk geschreven, als je een leuk boek wilt geven aan je vriendinnetjes ofzo dan is dit echt een aanrader.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tamara wint!

Author:

Roosmarijn Verbree

Category:

Youth books

Number of pages:

44

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-12-2010

ISBN:

978-94-608-9750-4 / 9789460897504

Price:

€ 13,95

Language

Dutch

Rating:

  • (2)