Cover voorkant
Op de eerste rij
Op de eerste rij

Op de eerste rij

Ewoud Kraaij

Category: Bereavement

€ 14,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op de eerste rij is een persoonlijk verhaal waarin de auteur vertelt over het overlijden van zijn moeder in januari 2009. Belevenissen en observaties in een week gevat, vanaf het moment dat zijn vader belt: de auteur en zijn vrouw moeten naar het verpleeghuis komen, omdat het niet goed gaat met Kraaijs moeder. Ze overlijdt twee dagen later en wordt precies zeven dagen later gecremeerd. Haar gezin gaat huiswaarts om het normale leven weer op te pakken.

From the book

Op dinsdag 27 januari 2009 hebben wij, mijn vader, mijn broer Ronald, mijn vrouw Ans en ik zelf, mijn moeder naar haar welverdiende laatste rustplaats gebracht om gecremeerd te worden. Dit na een week van geleefd te hebben in een andere wereld. Vanaf het moment van het telefoontje van mijn vader tot het alleen laten van mijn vader op de avond na de crematie. Een week met mooie momenten en verdriet. Emotie en ratio in gevecht. Ik, als hoofdrolspeler in mijn eigen onwerkelijke film.

About the author

"Ik had nooit gedacht dat ik nog eens 'auteur' aan mijn CV kon toevoegen. Lezen heb ik van huis uit meegekregen, met name van mijn moeder, maar schrijven niet. In tegenstelling tot het schrijfwerk dat ik beroepsmatig verricht als docent van een HBO-instelling, had ik bij het schrijven van dit boek geen specifieke doelstelling. Gaandeweg het schrijven kreeg het echter steeds meer vorm en merkte ik de helende werking van ervan. Nu het klaar is en wordt uitgegeven, smaakt het naar meer."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Op de eerste rij

Author:

Ewoud Kraaij

Category:

Bereavement

Number of pages:

44

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

23-12-2010

ISBN:

978-94-608-9852-5 / 9789460898525

Price:

€ 14,45

Language

Dutch