Geboren moeders

Anita van Gerner

Category: Miscellaneous

€ 16,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zodra je moeder wordt, staat je leven op z'n kop. De auteur vertelt samen met negen moeders over het leven als moeder. Het is een stuk drukker dan voorheen en dat beseffen de meeste moeders pas later. Toch zijn alle moeders blij met hun kinderen en is dat gevoel van onvoorwaardelijke liefde maar moeilijk in woorden uit te drukken. Veel vrouwen zullen zich in de verhalen in ‘Geboren moeders’ herkennen. Het moederschap heeft leuke en minder aantrekkelijke kanten. Toch is er geen rol zo afwisselend en aan verandering onderhevig als de moederrol.

From the book

Vrouwen zijn helaas afhankelijk van de biologische klok. Dit is vaak de reden waarom het verlangen naar een kind gaat opspelen rond hun dertigste. De angst om kinderloos te blijven zorgt ervoor dat vrouwen dan de keuze willen maken. Want als je geen moeder wordt, zul je ook geen oma worden. Voor de een is het moederschap een vanzelfsprekende stap, een ander heeft soms wat meer tijd nodig om deze o zo belangrijke keuze te maken. En wat voor een keuze. Kiezen voor een kind heeft iets definitiefs en zodra je zwanger bent, is deze beslissing in principe niet meer terug te draaien. Als je gaat trouwen en je krijgt later spijt, dan kun je allebei je eigen weg weer gaan. Met een kind blijf je je hele leven verbonden. Niet alleen met je kind maar ook met de vader, die je op alle hoogtijdagen van je kind weer tegenkomt. Je ziet op deze leeftijd vaak dat mensen hun relatie onder de loep nemen en tot bezinning komen. Is dit wel de man of vrouw waarmee ik oud wil worden? Als het antwoord dan ‘nee’ is, staan dertigplussers weer met lege handen. Voor vrouwen met een kinderwens bijzonder pijnlijk. Hoewel alleenstaand moederschap ook een keuze kan zijn, wil het merendeel van de vrouwen graag een kind samen met hun partner.

About the author

"Ik werk als professional organizer zelfstandig onder de bedrijfsnaam Space Organizing. Ik ben getrouwd en moeder van Iven (1999), Ticho (2000) en Eloy (2002). In februari 2007 verscheen mijn eerste boek ‘Geboren in mijn hart’.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Geboren moeders

Author:

Anita van Gerner

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

164

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

22-12-2007

ISBN:

978-90-883-4257-8 / 9789088342578

Price:

€ 16,95

Language

Dutch