Derde Wereldoorlog in voorbereiding

Rens van der Linden

Category: Religion

€ 16,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Einde Europa De tijd is niet ver meer, of iedereen moet het zelf maar uitzoeken. De subsidiekraan wordt meer en meer dichtgedraaid. Degenen die dit treft mogen moord en brand schreeuwen, maar zij hebben niets in te brengen. Het aloude gezegde ‘Waar niet is, verliest de keizer zijn recht’, begint dagelijks meer aan waarheid te winnen. Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw, leek alles op financieel gebied haalbaar te zijn. Dit boek wijst ondermeer de redenen aan voor de ondergang van Europa.

From the book

De tijd is niet ver meer, of iedereen moet het zelf maar uitzoeken. De subsidiekraan wordt meer en meer dichtgedraaid. Degenen die dit treft mogen moord en brand schreeuwen, maar zij hebben niets in te brengen. Het aloude gezegde ‘Waar niet is, verliest de keizer zijn recht’, begint dagelijks meer aan waarheid te winnen. Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw, leek alles op financieel gebied haalbaar te zijn. Hoe moeilijk is het om de gevolgen te voorspellen? Helemaal niet moeilijk, omdat men elkaar gewoonweg gaat uitroeien.

About the author

"Ik heb als marketingmanager ook les gegeven en cursussen geschreven op dit gebied. Ik heb me verdiept in de geschiedenis, de economie, de theologie en de filosofie. Dit geeft mij de mogelijkheid om met kennis van zaken te reageren op het verloop van de veranderende maatschappij. De tweede wereldoorlog heb ik zelf meegemaakt. Dit gaf me de mogelijkheid om ook daar conclusies voor de toekomst uit te trekken."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Derde Wereldoorlog in voorbereiding

Author:

Rens van der Linden

Category:

Religion

Number of pages:

148

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

06-06-2011

ISBN:

978-94-6176-234-4 / 9789461762344

Price:

€ 16,45

Language

Dutch