Cover voorkant
Overwin het verlies
Overwin het verlies

Overwin het verlies

Stephanie Ruitenbeek

Category: Bereavement

€ 19,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Alysha woont nog thuis samen met haar moeder, vader en zusje. Ze is gelukkig en heeft haar paarden zelfs aan huis staan. Dan gebeurt er iets vreselijk en verandert haar leven compleet. Ze verliest haar moeder door een ernstig auto ongeluk. Ze voelt zich verantwoordelijk voor het ongeluk en kan de dood van haar moeder niet verwerken. Wat zou het fijn zijn als haar moeder nog even bij haar zou zijn. Ze raakt verstrikt in een wereld tussen werkelijkheid en fantasie. Hoe lang kan ze het geheim houden?

From the book

"Wat is er gebeurd, papa?" "Jullie zaten beide klem in de auto. Mama had haar rug op 3 plaatsen gebroken en zat helemaal vast in de auto. Haar benen waren verpletterd. Zij was bewusteloos toen ze haar gingen bevrijden, toch kon haar lichaam...." "Wat pap?" "Haar lichaam kon het niet aan en ze is.. ze is... is overleden! Ze is in de ambulance overleden, lieverd." Alysha weet niet wat ze hoort, ze voelt ineens helemaal niets meer. Haar hoofd begint te draaien en ze wordt misselijk. Binnen drie seconden moet ze dan ook spugen en alles komt over haar kleren en bed heen. Ze kan zich niet verplaatsen, want haar been hangt in het gips vast aan het bed. "NEE, ze kan niet dood zijn! Waarom pap?" Ze begint heel hard te huilen en haar vader pakt snel wat doekjes en roept de zusters. Hij omhelst zijn dochter en probeert haar te kalmeren. "Lieverd, je moet nog een beetje rustig doen met jezelf." Alysha kan alleen nog maar huilen. Haar moeder is dood, hoe kan dat nou? Het is haar schuld, ze had beter op moeten letten! Waarom nou haar moeder! Ze wordt weer licht in haar hoofd en haar hartslag gaat omhoog. De monitor gaat piepen en ze wordt weer misselijk. De zusters komen binnen gerend en pakken bakjes voor haar om in te spugen. Er komt weinig uit, maar ze moet toch spugen. Ze voelt zich eenzaam en verlaten.

About the author

"Van vroegs af aan ben ik al geïnteresseerd in het schrijven van verhalen. Zo is mijn eerste boek Overwin het verlies ontstaan. Naast mijn werk als stewardess schrijf ik in de avonden en op mijn vrije dagen. Met grote trots kan ik nu mijn eerste boek presenteren en zullen er nog velen boeken volgen."

Reviews

2011-08-19 14:17:04 | By: karin
Leest lekker weg, je wordt meegezogen in het verhaal.Ja, is het nou waar of niet? Wil je dat weten, moet je het zeker lezen.

2011-07-26 17:17:17 | By: Chantal
Super spannend en leuk boek! Is zeker de moeite waard.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Overwin het verlies

Author:

Stephanie Ruitenbeek

Category:

Bereavement

Number of pages:

230

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

22-07-2011

ISBN:

978-94-617-6347-1 / 9789461763471

Price:

€ 19,45

Language

Dutch