Cover voorkant
Nikki de tante in nood
Nikki de tante in nood

Nikki de tante in nood

Yume

Category: Youth books

€ 16,95

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In Nikkie de tante in nood komt de 13-jarige Nikki voor een dilemma te staan. Haar neefje wordt zo slecht behandeld door zijn ouders dat zij dit niet langer meer kan aanzien en hem met alle liefde wilt helpen. Met een smoes haalt zij Aster weg bij zijn ouders. Samen beleven ze een groot avontuur. Maar Asters ouders zijn razend en gaan naar hem op zoek. Zullen ze hem vinden en krijgen zij Aster terug of houdt tante Nikki hem zelf?

From the book

"Aisha (Nikki), je broer is langs geweest. Hij heeft me bedreigd, ik heb mijn huis opgezegd en ben nu verhuisd. Ik zeg nog niet waarheen. Jij moet nu goed opletten. Hij heeft een foto van jou gezien met Aster en hij is naar jullie op zoek. Jullie moeten als dat kan gelijk weg uit het kamp. Zorg dat je al je tassen hebt gepakt!", zei haar moeder op MSN. "Oke, Cammee, ik zal er voor zorgen, ik ga direct naar Storm", zei Nikki. "Oke, dat is goed. Het is een eind rijden, dus ik denk wel dat je daar veilig zit." Ik hoop niet dat hij dit vindt", zei Nikki. "Ga naar Storm en Yk toe en maak afspraken, ik wil niet dat jou iets overkomt. Ik moet nu weg", zei Cammee (moeder). "Doei", zei Aisha. "Doei", zei Cammee.

About the author

"Ik ben geboren in 1996 en heb altijd al van schrijven gehouden. Ik ben begonnen met kleine verhaaltjes, maar toen dat niet zo goed ging ben ik grotere verhalen gaan schrijven. Zo is ook dit verhaal ontstaan. Door de liefde en het verdriet die ik voelde en de woede die ik wilde uiten heb ik met tranen dit verhaal geschreven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Nikki de tante in nood

Author:

Yume

Category:

Youth books

Number of pages:

104

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

29-07-2011

ISBN:

978-94-617-6354-9 / 9789461763549

Price:

€ 16,95

Language

Dutch