Paranormale ervaringen met honden

Ingeborg Klasens

Categorie: Diversen

€ 15,95
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De paranormale wereld komt langzaam uit de taboesfeer. Er wordt steeds meer ontdekt en men leert er ook steeds beter mee omgaan. In dit boek wordt beschreven hoe het contact tussen baas en hond verbeterd kan worden, en hoe je door middel van de hond energieën kunt leren ontdekken en zien. Je leest onder meer hoe honden ziektes kunnen ontdekken, hoe ze onechte vrienden onderscheiden van echte vrienden, en hoe ze entiteiten aangeven.

Uit het boek

Honden zijn meer dan een trouwe knuffel, een maatje en een gezinslid. Ze kunnen ook bijdragen aan de vorming van ons paranormale leven. Het betekent niet dat iedere eigenaar opeens paranormaal wordt door z’n hond. Maar de personen die het spirituele pad gaan verkennen, kunnen van hun dier zeker een "lift" naar de paranormale wereld krijgen. Het is een kwestie van anders kijken naar je hond. De meeste honden zijn zó inventief om ons iets duidelijk te maken, dat je de grootste bewondering moet hebben voor hun handelingen en standvastigheid. Ze proberen ons onvermoeibaar, iedere keer opnieuw, te laten zien wanneer we een negatieve energie bij ons hebben of die opwekken door ons gedrag. Omdat we vaak voorbij gaan aan wat ze duidelijk willen maken, missen we de boodschappen uit het hiernamaals. We zien het niet, we voelen ze niet goed aan waardoor we hun seintjes vertalen naar menselijk gedrag. We denken ze exact te begrijpen en beseffen dan achteraf dat ze iets heel anders bedoelden. Als we terugkijken op een situatie, kunnen we het gedrag van de hond beter begrijpen. Iedere hondenbezitter heeft wel eens een gedacht: "Het leek net of hij iets wou zeggen." Helaas zijn het vluchtige gedachten, we staan er te weinig bij stil. Zouden we er wel bij stil staan dan zouden we onszelf beter leren kennen en accepteren. Als onze honden ons accepteren zoals we zijn, waarom zouden we dat dan zelf niet doen?

Over de auteur

"Ik ben geboren in Utrecht op 25 maart 1956. Na de middelbare school heb ik een tijd gewerkt als detacheringmedewerkster en heb ik een showballetschool geleid. Later ben ik naar de Kempen verhuisd. Daar heb ik me toegelegd op het schrijven van diverse verhalen. In 2006 is mijn verhalenbundel "Even Hondspannen" uitgegeven. Daarin waren columns opgenomen die ik schrijf voor een aantal websites."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Paranormale ervaringen met honden

Auteur:

Ingeborg Klasens

Categorie:

Diversen

Aantal pagina's:

176

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

18-01-2008

ISBN:

978-90-8834-260-8 / 9789088342608

Vaste prijs:

€ 15,95