Samen koken met de Lustige Kok

Kris Swinnen

Category: Cookbooks
  • (1)

€ 19,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als je eens niet weet wat je gaat bereiden, dan moet je zeker eens in dit boek kijken. Voor elk wat wils, van eenvoudige tot ingewikkelde gerechten. Je kunt samen koken of alleen. Hou er rekening mee dat als je sommige gerechten hebt geproefd dat je een net zo opgewekte kok wordt zoals Kris Swinnen. Al deze gerechten hebben een speciaal smaakje dat je er altijd zelf aan moet toevoegen; het is smaak van de liefde voor het koken! Groetjes, de Lustige Kok

From the book

Crostini met avocado en peterseliepesto Benodigdheden 1 stokbrood in sneetjes (gegrild) 1 rijpe avocado het sap van ½ limoen 2 teentjes knoflook 2 eetlepels dennenpitten 1 dl olijfolie 1 plantje platte peterselie zeezout zwarte peper Grijze garnalen Bereidingswijze Rooster de dennenpitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Zet op zij en laat afkoelen. Mix de platte peterselie (houd enkele blaadjes apart voor de versiering) samen met het gepelde knoflook en de olijfolie tot een glad mengsel. Kruid met peper en zeezout. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in kleine blokjes. Besprenkel met het limoensap en kruid met zwarte peper en zeezout. Meng er de geroosterde dennenpitten onder Samen met de grijze garnalen. Besmeer de broodjes met de peterseliepesto en verdeel er het avocadomengsel over. Garneer met een blaadje platte peterselie.

About the author

"Ik ben enkele jaren geleden bij de KWB (Kristelijke WerknemersBeweging) gegaan om af en toe eens te gaan koken, en zo ben ik van het ene kookavontuur in het andere gestapt. Ik ga nu iedere woensdagavond naar het avondonderwijs om nog steeds bij te leren en om nieuwe ideeën te krijgen. Ik kook ook zeer regelmatig voor een groep vrienden. Nieuwe recepten uitproberen, dat zijn uitdagingen voor mij. Ik durf soms een aantal nieuwe recepten uit te proberen en mijn vrienden zijn dan gelukkig de proefkonijntjes."

Reviews

2013-10-11 08:13:51 | By: JP | Rating:
Het is een leuk boek, dat zeer goed leest, en is een echte aanrader voor iedereen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Samen koken met de Lustige Kok

Author:

Kris Swinnen

Category:

Cookbooks

Number of pages:

274

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

12-08-2011

ISBN:

978-94-6176-382-2 / 9789461763822

Price:

€ 19,45

Language

Dutch

Rating:

  • (1)