Boodschap van Liefde

Koos van der Goot

Category: Miscellaneous

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Er is een energie die ons allemaal bindt. Een energie die in onze wereld en in deze tijd steeds belangrijker wordt: liefde. Als de liefdesenergie over twee mensen komt die tot elkaar aangetrokken worden, ervaren ze de mooiste vorm van deze oerenergie. De bundel Boodschap van Liefde beschrijft de liefdesdaden in een verlangen dat we allemaal kennen. Het bedrijven van de liefde en het samensmelten tot een kosmisch hoogtepunt.

From the book

Harmonie Verstrengeld in eenheid, terwijl de volle maan controle neemt over het water. Water dat het lichaam met klamheid bedekt en het innige vuur probeert te koelen, wanneer ze steeds verder oplaait. Water laat afdrijven naar een spirituele zee waar genot het leven overneemt. De chakra’s staan open, zeven keer. Zeven keer genot ontvangen als Luna je boven jezelf doet verrijzen. Het vuur laait op, los van de grond, verhoogde frequentie. Nog één verbinding met de aarde in ware natuur gedeeld door twee. Sacraal chakra ontvangt, doet het gebied exploderen van genot. Van tinteling, mag nooit meer overgaan. Dit is lotsbestemming. Ons Goddelijk lot. In mensenjaren nooit zo dichtbij Godendom geweest. Kreunend, genietend de Olympus overstegen. Kosmos geeft een knipoog uit blijdschap van puur genot. Door intensiteit stormt de zucht uit het diepste van de longen. Oncontroleerbaar ritmisch. Zuchten laat ons zweven. De twaalfde planeet. Een hemellichaam samen ineen. Draaiend om onze as, verdeeld in de vier elementen die ons pure harmonie schenken. Voor dit is het sterrenstelsel gebouwd. Naar ons eigen ideaalbeeld. Nu bereikt. Steeds hoger, dieper, intenser. Zoveel mag niet, kan niet en is menselijk ondoenlijk. Één geest verlaat twee lichamen, wordt opgevangen in een aura puur genot. Lichaam stuurloos, slechts nog goed voor één ritme. Voor altijd bestemd zo door te gaan. Gevoel straalt door in één geest dat niets anders kan dan hemel ontvangen. Lichaam in shock, schokkend van genot dat twee nooit kunnen opvangen. Grote ogen kijken elkaar aan als het punt wordt bereikt waarbij de duisternis kosmos verlaat. Heet als de zon, intens als een supernova, als één tegelijk. Samen echt leven gedeeld. Gevoel straalt door, twee raken weer grond. Intense zoenen met de gedachte: samen hebben we de hemel gestreeld.

About the author

"De liefde is een onderwerp dat mij als dichter altijd bezighoudt. Liefde is de sterkste energie die we kennen. Gefascineerd door de kracht van liefde en het gevoel van verlangen begon ik aan de bundel Boodschap van Liefde. In de bundel heb ik liefde en erotiek zo zuiver mogelijk willen neerzetten. De gedichten en verhalen lopen van verlangen naar onvoorwaardelijke liefde. Niets vulgairs, slechts erotiek in haar meest zuivere vorm."

Reviews

2011-10-21 14:58:40 | By: Fonda
Wauw, wat is de liefde mooi in jouw woordenWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Boodschap van Liefde

Author:

Koos van der Goot

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

56

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 x 20 cm

Release date:

21-10-2011

ISBN:

978-94-6176-555-0 / 9789461765550

Price:

€ 14,45

Language

Dutch