Niet te bevatten

Aletta Dijkstra

Category: Religion

€ 17,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is haast Niet te bevatten wat God via Jezus zijn Zoon in het leven van Aletta Dijkstra heeft gedaan. Door alle traumatische ervaringen zoals misbruik, emotionele verwaarlozing en afwijzing in Aletta´s jeugd had ze DIS (Dissociatieve Identiteitsstoornis) ontwikkeld. Ze had zeven deelpersonen om te kunnen overleven. Hoe is Aletta omgegaan met die deelpersonen en hoe verwerkt ze de traumatische ervaringen samen met God?

From the book

Dit boek is geschreven door Aletta die werd gedragen door Pipi, Monica, Petra, Rachel, Angela, Ursula en Ester. Het is de biografie van hen die mij hebben geholpen om te kunnen overleven van al mijn trauma’s en afwijzing. Wij noemen dit mijn binnenwereld. Daarnaast hebben een aantal een eigen handschrift. In de weg van genezing en herstel was het voor mijn man en mijzelf een zoeken naar acceptatie van het leren kennen van deze persoonlijkheden. Pipi en Monica. Hallo, wij zijn Pipi en Monica de eerste twee meisjes die naar buiten durven te komen om zich te laten zien aan Maria en Deborah. We hebben Aletta geholpen om te overleven tijdens de vele trauma's. We zijn nog klein. Pipi is erg stoer en heeft heel veel durf. Monica is enorm gevoelig en ze helpt Pipi. Ze is een geweldige meid. Jezus heeft ons gegeven aan Aletta omdat dit nodig was. Aletta kon het echt niet alleen dragen toen ze nog zo klein was. VERGEVEN Wat is vergeven. Een deel van jezelf weggeven. Je diepste rechtvaardigheidsgevoel Je weet wat ik bedoel Dat deel dat het recht heeft om terug te kwetsen en pijn te doen. Het geeft een goed gevoel. Het rechtzetten van wat mensen je hebben aangedaan. (...)

About the author

"Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Naast mijn werk als ambulant gezinscoach, houd ik me bezig met pastorale zorg en ben ik werkzaam in verschillende gebedsteams. Het verlangen om dit boek te gaan schrijven is om het taboe rondom DIS te doorbreken en de Heer alle eer en glorie te geven voor wat Hij in mijn leven heeft gedaan. Verder maak ik deel uit van de stichting ‘Glory for India’ die zich inzet voor weduwen en wezen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Niet te bevatten

Author:

Aletta Dijkstra

Category:

Religion

Number of pages:

178

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

11-11-2011

ISBN:

978-94-6176-604-5 / 9789461766045

Price:

€ 17,45

Language

Dutch