Cover voorkant
Misschien moet ik non worden
Misschien moet ik non worden

Misschien moet ik non worden

Veerle Goossens

Category: Novels

€ 17,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer Roel plots een punt zet achter zijn relatie met Faye, stort haar wereld in. Ondanks haar voornemen om zich voor één keer niet in een nieuwe romance te storten om haar verdriet te verdringen, bezwijkt ze toch voor de charmes van Stefaan. Maar de betovering is van korte duur: Stefaan blijkt een ordinaire macho te zijn. Haar geloof in mannen en liefde bereikt een nooit gekend dieptepunt. Dit verandert wanneer ze de gevoelige Arne tegenkomt. Ze waant zich in de zevende hemel, tot de twijfel de kop opsteekt. Is Arne echt de ware? En kan ze Roel vergeten?

From the book

Ik vergeet nooit de onbeschrijfelijke mix van gevoelens die door mijn hele lijf raasde op de tiende dag nadat onze ‘relatie’ op de klippen was gelopen. Ik kwam hen samen tegen toen ik naar huis ging na het werk. ‘Toevallig!’ passeerden ze op dat moment langs het café en ‘toevallig’ liep aan de overkant van de straat net Thomas voorbij, die Stefaan en ik allebei vaag kenden. Soms wilde ik dat ik in het lot geloofde en dat ik de wansmakelijkheden des levens op iemands kap kon schuiven en die iemand tot in de eeuwigheid kon haten. Maar aangezien ik niet in het lot geloof, moet ik een vleselijke zondebok zoeken. Sindsdien haat ik Thomas tot in de eeuwigheid. Die achterlijke klojo vond het uiteraard "Super gewoon!" om ons samen te treffen en wilde kostte wat kost met zijn allen iets drinken om bij te praten. Omdat ik de enige was die protesteerde, staakte ik al gauw mijn poging. Stefaan had er duidelijk plezier in. "Jou ken ik nog niet, maar je ziet er een toffe uit. Je wilt er toch wel bij komen zitten?" "Natuurlijk!" Overdreven vriendelijke lach, waar iede-re mens met een gezond verstand zo doorheen prikt. Overdreven vriendelijke lach waar de haren van elke poedel overeind van gaan staan en die de noodbel laat rinkelen in het hoofd van elke spiritueel begaafde. Overdreven vriendelijke lach die Thomas en Stefaan als puppies aan haar voeten doet kwispelen. Van alle mensen juist Stefaan, die zogezegd niet moest weten van flirterige meisjes zonder inhoud en die nog maar een paar weken eerder sarcastisch over haar soort sprak.

About the author

"Ik heb mijn hele leven in Waterloo gewoond. Na mijn studie aan het Sint-Jan Berchmanscollege te Brussel ben ik communicatiewetenschappen gaan volgen aan de VUB, waar ik momenteel nog steeds vertoef. Ik heb altijd graag toneel gespeeld en graag geschreven. Recent zijn mijn columns op een bekende website verschenen, maar dit is mijn boekendebuut."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Misschien moet ik non worden

Author:

Veerle Goossens

Category:

Novels

Number of pages:

168

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

15-02-2008

ISBN:

978-90-883-4278-3 / 9789088342783

Price:

€ 17,45

Language

Dutch