Cover voorkant
Nooit meer moe!
Nooit meer moe!

Nooit meer moe!

EL-Dèdio


€ 20,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

NOOIT MEER MOE! is een cursus hardlopen op basis van je hartslagritme, waardoor je uiteindelijk zonder ooit moe te zijn geweest, toch 5 kilometer op je hardst kunt rennen. Daarna kun je dan als een geschoolde loper of loopster ook langere afstanden gaan lopen. Daarnaast is in dit cursusboek bewust ruimte gemaakt voor mensen die, om te beginnen, graag eens een achtste triathlon zouden willen gaan doen. Doorgaans gaan de stukjes in dit boek over muziek, want muziek werkt op je gevoel en dat heb je nodig bij het doorlopen van deze cursus.

From the book

Jouw hart is je eigen motor, de sleutel tot hardlopen. Als je het eens bent met wat ik zojuist beweerde, dan is dit een zeer waardevol boek om het hardlopen op een interessante manier onder de knie te gaan krijgen. Als je het oneens bent met wat ik zojuist beweerde en het helemaal niet gelooft, dan ben je zeker aan dit boek toe om te leren dat het wel zo is. Gewoon omdat dit boek een hardloopcursus is die je begeleidt vanaf je eerste stappen als loper of loopster op basis van je hartslagritme. Denk jij: die EL-Dèdio kan me wat.. omdat jij denkt het allemaal al te weten: nou, lachen man. Mooi zo laten! Lekker verder gaan met waar jij zoal mee bezig bent, zou ik zeggen. Maar mensen die denken: klopt! Hij heeft gelijk! Of de mensen die denken: het zou waar kunnen zijn, wie weet heeft hij gelijk. Vooruit, ik volg de lessen van de interessante cursus hardlopen met een beetje triathlon en een vleugje muziek waarna ik nooit meer moe zal zijn. Neem van mij aan, dat zijn de mensen die het laatste lachen. De stukjes in dit boek zijn puur bedoeld om je geest aan te scherpen zodat hij gelijke tred met je lichaam zal houden. Stukjes waar je over denken kunt, zonder dat je het er mee eens zal moeten zijn. Doorgaans over muziek want muziek werkt op je gevoel en dat heb je nodig bij het doorlopen van deze cursus waardoor je uiteindelijk een betere loper of een betere triathleet en een meer zelfstandig nadenkend mens zal kunnen zijn.

About the author

"Mijn hele leven heb ik gesport dan wel muziek gemaakt. In 2002 haalde ik mijn diploma als trainer loopgroepen bij de KNAU. Elke week geef ik trainingen bij de plaatselijke loopgroep en daarnaast heb ik een ruime ervaring in het geven van clinics. Mijn ervaringen als trainer, als loper en niet in de laatste plaats als triathleet vormen tezamen met mijn muzikale achtergrond de basis voor dit cursusboek met tal van opdrachten!"

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Nooit meer moe!

Author:

EL-Dèdio

Category:

Sports and Games

Number of pages:

260

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

16-12-2011

ISBN:

978-94-617-6687-8 / 9789461766878

Price:

€ 20,45

Language

Dutch