NATUURWEZENS EN MENSEN

Nienke Riemersma e.a.

Category: Spirituality

€ 20,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek begint als een sprookje. Maar al snel nemen de schrijvers u mee in hun belevenissen met elfen, kabouters en vele anderen. Mensen en natuurwezens vinden elkaar terug. Mede met steun van engelen helpen ze om natuurwezens hun kracht te laten herwinnen. In deze Nieuwe Tijd wordt de sluier dunner. De drie grote rijken: de Hemelse rijken, het Mensenrijk en de Rijken van de Natuurwezens komen weer bijeen. Het doel is om samen eenheid, harmonie, vreugde en schoonheid te bevorderen en meer Hemel op Aarde te vestigen.

From the book

Deel 1: Nienke samen met kabouter Jodokus: Langzamerhand leerden de kabouters veel over nieuwe dingen die de Aarde en de mensheid, de natuur en alle natuurrijken, zouden kunnen helpen. Je moet weten dat mensen vaak nieuwe uitvindingen niet zelf doen, maar krijgen ingefluisterd vanuit de ruimte. Inspiratie noemen ze dat. Ook kabouters willen graag met mensen samenwerken die de Aarde willen helpen om weer schoon en heel te worden. Jodokus vertelde de vrouw dat ze de dag ervoor aan het kabouterboek had kunnen werken, doordat Karlov haar hielp. Vandaag was hij aan de beurt. De vrouw werd erg nieuwsgierig naar alles wat er nog zou gebeuren. Deel 2: De roze elf Roza via Nienke: De kabouters deden eerst het meest aan het samenbrengen van verschillende natuurrijken, maar wij kunnen de ijlere rijken beter bereiken dan zij en we kunnen zowel kobolden als kabouters optrekken in een hogere trilling, waardoor die rijken meer vreugde en lichtheid zullen leren kennen. Graag willen we elfen opleiden in het vermogen om samen te werken met mensen. Kunnen jullie mensen opleiden om samen te werken met elfen? Of wij samen? Lukt jullie dat? Dan kan er op grotere schaal iets gebeuren dan nu. Dat zouden we heel graag zien. Deel 3: Diganda, hoofd van alle natuurrijken op Aarde, via Vera: Dit boek heeft als subtitel ‘Samen op weg naar de Nieuwe Tijd’. Inderdaad een goed gekozen titel, want dat is waar wij allen naar snakken. Een nieuwe tijd samen: in liefde, in verbondenheid, met respect, in samenwerking, met vreugde en schoonheid. Alleen zo kan het gouden tijdperk werkelijk een aanvang nemen en wordt het weer een vreugde om op deze planeet te resideren. Ik nodig je uit, lieve mens, lezer van dit boek, om de relatie weer aan te gaan met jezelf en met ons.

About the author

"Eric en Nienke André de la Porte- Riemersma maakten in eigen huis kennis met kobolden en kabouters die bij hen woonden. Met Vera Koenen werden die contacten uitgebreid tot onder andere feeën, elfen en nimfen. Mede met elohim en engelen werken ze nu samen met deze natuurrijken en bieden hen waar nodig hulp. Dit tot heling van onze mooie planeet Aarde. Tekenmedium Lydia van Oort maakt de natuurwezens met vele prachtige pasteltekeningen voor iedereen zichtbaar."

Reviews

2012-06-05 11:19:18 | By: anoniem
Een ontzettend mooi en geweldig boek ! Eerlijk, zuiver en vanuit gevoel en verbondenheid geschreven. Leest gemakkelijk. Een aanrader voor iedereen die zich verbonden voelt met de natuur/Moeder aarde !Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

NATUURWEZENS EN MENSEN

Author:

Nienke Riemersma e.a.

Category:

Spirituality

Number of pages:

264

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

21-12-2011

ISBN:

978-94-617-6701-1 / 9789461767011

Price:

€ 20,45

Language

Dutch