Hoe koopt of verkoopt u een woning

Magda Bouman-van Asch

Categorie: Diversen

€ 14,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Dit boek is bedoeld voor mensen die een woning willen kopen of verkopen. In begrijpelijke taal neemt de auteur, zelf makelaar, u mee op haar tocht. Waarop moet u letten als u een huis bekijkt, wat kan de makelaar voor u doen, hoe vindt u uw weg door de chaos van hypotheekaanbiedingen, hoe zit het koopcontract in elkaar, wat doet de notaris. Magda Bouman loopt samen met u het hele traject door, vanaf het moment dat u interesse in een woning hebt tot aan het moment dat u de sleutels krijgt. U vindt in dit boek daarnaast ook talloze handige tips.

Uit het boek

"Voordat u een woning gaat kopen, weet u van tevoren al hoeveel u te besteden hebt (hoeveel geld u kunt lenen). Dit kan door verschillende instanties worden uitgerekend. Het is verstandig om minstens drie hypotheekoffertes aan te vragen bij diverse banken. Het is ook mogelijk om naar een onafhankelijke hypotheekadviseur te gaan, die verschillende banken, verzekeringsmaatschappijen en financieringsmaatschappijen in zijn portefeuille heeft." "Als u uw woning wilt verkopen, heeft u een overweldigende keus aan makelaars. U kunt vrijblijvend een aantal makelaars of adviseurs bij u thuis uitnodigen. Zorg er wel voor dat u duidelijk aangeeft dat het om een vrijblijvend gesprek gaat over de verkoop van uw woning. Dit doet u bij minstens drie verschillende makelaars. Mijn advies, laat ze allemaal op dezelfde dag komen (niet tegelijk natuurlijk)."

Over de auteur

"Als makelaar in onroerende zaken heb ik tijdens mijn werkzaamheden alle vragen van kopers en verkopers in een notitieboekje geschreven. Ik heb daardoor in al die jaren een goed beeld gekregen van wat er leeft bij mensen die de huizenmarkt betreden. Dat alles heb ik in dit boek verwerkt. Ik loop samen met u het hele traject door. Vanaf het moment dat er interesse in een woning is, tot het moment dat u de woning gekocht of verkocht hebt."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Hoe koopt of verkoopt u een woning

Auteur:

Magda Bouman-van Asch

Categorie:

Diversen

Aantal pagina's:

78

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

14-03-2008

ISBN:

978-90-8834-308-7 / 9789088343087

Vaste prijs:

€ 14,45