Cover voorkant
Twijfel me - Verhalen van een twijfelende realist
Twijfel me - Verhalen van een twijfelende realist

Twijfel me - Verhalen van een twijfelende realist

Henry Vermulst

Category: Stories

€ 17,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

"Dubito, ergo cogito, ergo sum" is het bekende adagium van Descartes: Ik twijfel, dus ik denk, dus ik ben. Twijfel me is een uitwerking van deze rationaliteit. In treffende columns, gedichten en verhalen krijgt twijfel een nieuwe betekenis. Met een afwisseling aan cynische columns, literaire verhalen en luchtige gedichten raakt de aandacht nooit verslapt. Sommige teksten laten je lachen, andere teksten maken je verdrietig of boos, maar altijd laten ze je twijfelen. Twijfelen aan de dingen om ons heen. Twijfelen over de kern van het bestaan, de idee van het leven.

From the book

Het felle licht brengt een nieuwe dag Geen twijfel bestaat er over het weer Dat het dorp vandaag zal zonder sfeer Met een regenbui of een donderslag Hij die een bewegende brievenbus zag Weet dat de ochtendgroet van de heer Een brief of een ansichtkaart deze keer In een slecht geval een belastingaanslag Niemand die het ooit nog eens lezen zal Grootse stapel voor de bruine grote deur Zwijgen de stille getuigen in de grote hal Door de muren komt een vreemde geur Alsof de regen de zon uit de hemel stal Wordt het donker en hervindt de sleur

About the author

"Ik ben geboren op 15 juli 1990 te ’s-Hertogenbosch. Toen ik een jaar of 16 was, begon ik gefascineerd te raken door literatuur. Ik had inmiddels de verplichte boekverslagen achter de rug en ik kon boeken gaan waarderen op een eigen tempo. Na veel gelezen te hebben, is de fascinatie twee jaar later uitgebreid tot het zelf schrijven van verhalen en gedichten. Het is mijn passie geworden om mensen te kunnen raken met woorden."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Twijfel me - Verhalen van een twijfelende realist

Author:

Henry Vermulst

Category:

Stories

Number of pages:

132

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-02-2012

ISBN:

978-94-617-6791-2 / 9789461767912

Price:

€ 17,45

Language

Dutch