Een gezin met autisme!

Belia Allaart

Category: Biographies

€ 15,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hoe ga je als moeder om met het feit dat zowel je kind als man autisme heeft? Autisme heeft een grote invloed binnen een gezin. Je maakt moeilijke, maar ook leuke momenten mee. Vooral door vooroordelen van buitenstaanders krijg je het soms zwaar te verduren. Lees hoe de auteur, ondanks moeite, toch met een positieve instelling in het leven staat.

From the book

Als hij in de kinderwagen zat, wilden mensen wel eens hem over zijn bolletje aaien. Hij was namelijk erg mooi om te zien, net een engeltje, al was het er een met een B ervoor. Het gevolg was, dat zij bijna gingen huilen in plaats van hij. Hij schopte, sloeg en hapte zoveel hij kon. Aandacht van anderen kon hij gewoon niet verdragen. Ik stelde me voor dat ik een briefje aan zijn wagen zou hangen: "Pas op hij kan bijten". Ik dacht toen nog dat het bij eenkennigheid hoorde en dat het gewoon een pittig mannetje was. Op een dag was ik met mijn vriendin in de stad. De kinderwagen paste niet in de winkel. Ik maakte me wat zorgen; wat moest ik doen? "Laat maar buiten staan," zei mijn vriendin, "die neemt niemand mee!", toen ze dat zei besefte ik toch wel dat wij een speciaal kind hadden, één met gebruiksaanwijzing.

About the author

"Ik heb een zoon met klassiek autisme. Mijn ex-man heeft het syndroom van Asperger met ADHD. We vormden een bijzonder gezin. Samen hebben we veel moeilijke situaties overwonnen. Ik heb mijn ervaringen opgeschreven om tot steun te kunnen zijn voor andere gezinnen in een soortgelijke situatie."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een gezin met autisme!

Author:

Belia Allaart

Category:

Biographies

Number of pages:

74

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

02-03-2012

ISBN:

978-94-617-6845-2 / 9789461768452

Price:

€ 15,45

Language

Dutch