V.A.M.P.S

Ellis van Zijll

Category: Youth books

€ 16,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Steffy woont in het saaie en rustige Haerenerdorp waar nooit iets gebeurt. Tot er op een dag een moord wordt gepleegd. Het hele dorp is in rep en roer en beginnend rechercheur Morty wordt ingeschakeld. Het lukt Morty niet om de zaak op te lossen. Ondertussen volgen er meer moorden waardoor Morty helemaal in de stress schiet. Steffy besluit hem te helpen, maar dat pakt heel anders uit dan dat ze gedacht had. Een criminele bende, V.A.M.P, laat zijn oog op haar vallen en dwingt haar tot duivelse praktijken...

From the book

Steffy gaf een gil en stapte achteruit. Ze sloeg van ernst en schrik een hand voor haar mond. Dit kon niet waar zijn! dacht Steffy, haar adem in houdend. Ze was hier in een ruimte met een lijk, dat nog door niemand gevonden was. Steffy zag twee gaatjes in de hals van de man en op beide polsen. Steffy dacht dat haar hart stil stond van schrik. Haar nekharen stonden rechtovereind en een steenkoude rilling kroop razendsnel over Steffy’s rug. Die man was het slachtoffer van... de seriemoordenaar! Steffy kon het nog maar amper geloven, toen ze opeens een stem achter zich hoorde. `Boe!’, fluisterde een ijskoude stem in haar oor.

About the author

"Ik ben geboren in 1997. Ik woon in Nieuwkoop en zit in de tweede klas van de havo. Sinds groep 7 ben ik gek op horror-/griezelboeken. Met name de boeken van Paul van Loon motiveerden me om ook te gaan schrijven. Dit doe ik nu al tweeënhalf jaar. In 2010 heb ik mijn eerste boek De Volle Maan Finale met succes bij Boekscout YO! uitgebracht."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

V.A.M.P.S

Author:

Ellis van Zijll

Category:

Youth books

Number of pages:

142

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

06-04-2012

ISBN:

978-94-6176-918-3 / 9789461769183

Price:

€ 16,45

Language

Dutch