Het nieuwe buurmeisje

Alida van der Spoel

Category: Youth books

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Lotte verveelt zich. Ze heeft genoeg plannen in haar hoofd, maar niemand om mee te spelen. Dan ineens hoort ze gebrom in de straat. Een grote verhuiswagen stopt vlak naast haar huis. Grote mannen tillen dozen en meubels in het huis naast het hare naar binnen. Uit één van de dozen steekt een leuke knuffelbeer. "Van wie is die knuffelbeer?", vraagt Lotte zich af. Ze gaat direct op onderzoek uit en vanaf dat moment verandert haar leventje totaal.

From the book

Ineens hoort Lotte een zwaar gebrom buiten. Ze stopt met kleuren en legt haar potlood neer. Wat is dat voor een gebrom?, denkt ze. Snel loopt Lotte naar het raam. Lotte hangt helemaal over de bank heen met haar gezicht tegen het raam geplakt. Ze ziet nog net een grote vrachtwagen voorbij rijden.

About the author

"In oktober 2011 heb ik ervoor gekozen mij volledig op de opvoeding van mijn kinderen te richten. Sindsdien ga ik met hen mee op ontdekkingsreis en geven we samen betekenis aan alle mooie dingen om ons heen. Het is fantastisch om te zien, hoe bijzonder ons gewone leven in de ogen van onze kinderen is. Die verwondering van hen probeer ik vast te leggen en daarmee heeft dit kleine boekje een grootse betekenis voor mij."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het nieuwe buurmeisje

Author:

Alida van der Spoel

Category:

Youth books

Number of pages:

34

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

06-04-2012

ISBN:

978-94-617-6908-4 / 9789461769084

Price:

€ 13,45

Language

Dutch