Windlicht

Gite van den Akker - Liebrand

Category: Stories

€ 14,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mag ik je meenemen naar een kleurrijke, fantasievolle wereld? Windlicht is een verhalenbundel met verrassende, liefdevolle, ontroerende verhalen met bijzondere ontmoetingen. Alle verhalen hebben een ‘verborgen’ boodschap. Elk verhaal is gekoppeld aan een kleur van een windmolentje. Kleuren die worden voortbewogen door de wind. Elke dag een nieuwe ervaring. Elke dag een nieuw verhaal...

From the book

"Welkom in mijn onderkomen Pannamo Palace," zegt Kazimir vriendelijk. Maria ziet vanuit haar ooghoeken dat hij moeite heeft zijn gelaat in de plooi te houden. "Erg mooi, maar het is niet verstandig om hier naar binnen te gaan." "Ik begrijp uw terughoudendheid volkomen, maar geloof me, dat ik niet zomaar een onbekende vrouw mijn hof toelaat. U moet weten dat ik van koninklijke afkomst ben en geen onverwacht bezoek mag meebrengen. Voor u wil ik een uitzondering maken. Uw schoonheid heeft mij verblind. Ik wil u de mogelijkheid schenken om uw ware ik aan mij te tonen. Daarom vraag ik u beleefd mij te volgen." Hij opent grote, bruine deuren en de entree is kolossaal. Maria stapt twijfelend over de drempel. Het plafond is rijkelijk versierd met schilderkunst. Overal waar Maria kijkt, ziet ze schittering van zilverkleurig sierwerk. Een paar uur eerder was ze haar hotelkamertje binnengestapt. Een eenvoudige ruimte voorzien van een bed met aan weerszijden een nachtkastje. Onder het raam een langwerpig, oud tafeltje, dat wiebelde toen ze haar weekendtas erop zette. Ze had alleen het belangrijkste meegenomen. Kazimir trekt zachtjes aan haar hand. "Kom jonkvrouw, dan laat ik u mijn rijkdom zien." "Waarom spreek je mij met u aan. Ik heet Maria." "Wat u belieft, mijn Maria." Het duizelt voor haar ogen. Alle kamers zijn groot en rijkelijk versierd. De trap die toegang geeft tot de eerste etage is gemaakt van marmer. Hij opent een nieuwe deur.

About the author

"Ik ben geboren in Beusichem in 1973. Toen ik bijna 3 jaar oud was, ben ik samen met mijn ouders en 2 oudere zussen naar Schijndel verhuisd. Op mijn 21e verjaardag ben ik op kamers gaan wonen om te gaan studeren in ’s-Hertogenbosch. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en twee dochters in ’s-Hertogenbosch. Ik werk als groepsleerkracht op een school voor dove/slechthorende en ESM kinderen. In mijn vrije tijd schrijf en fotografeer ik graag. Mijn passie!"

Reviews

2012-05-23 21:17:51 | By: Annie Liebrand
Windlicht, vind ik een zeer mooi boekje!
Boeiende, emotionele en pakkende verhalen.
Prachtige vormgeving.
Leest lekker vlot.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Windlicht

Author:

Gite van den Akker - Liebrand

Category:

Stories

Number of pages:

54

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

11-05-2012

ISBN:

978-94-620-6004-3 / 9789462060043

Price:

€ 14,95

Language

Dutch