Cover voorkant
Authentiek Netwerken
Authentiek Netwerken

Authentiek Netwerken

Charles Loijens


€ 12,95

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Netwerken wordt veelal in verband gebracht met het vinden van een nieuwe baan of opdrachten. Veel mensen hebben moeite met netwerken en voelen weerstand bij het idee alleen al. We hebben niet in de gaten dat we eigenlijk allemaal ons hele leven bezig zijn met netwerken op onze eigen manier. Dit boek maakt je hiervan bewust en wil je een plezierige praktische leidraad aan de hand doen. Een makkelijke methode die uitgaat van gezond verstand. Je hoeft geen communicatiedeskundige te zijn om de principes te begrijpen. Je leert ze door betrokken bezig te zijn met je eigen doelen en geluk.

From the book

Mensen die een geïsoleerd leven lei(ij)den hebben een 3x hogere kans op fysieke en psychische klachten dan mensen met veel contacten, zo blijkt uit onderzoek. En zo kan netwerken dus ook nog eens gezond zijn. Maar laat het vooral leuk en zinvol zijn, verplichtingen hebben we al genoeg. Dit boekje gaat over duurzaam netwerken. Over écht contact leggen. Het opbouwen en onderhouden van je sociaal kapitaal. Netwerken is niet visitekaartjes rondstrooien of proberen anderen voor je te laten werken. Netwerken begint met loslaten; Het loslaten van het te bereiken doel. Netwerken is iets voor anderen (willen) betekenen. Als de chemie tussen jou en de ander goed is komt de rest vanzelf. Hier treedt de natuurwet in werking van geven en ontvangen: de wet van de wederkerigheid. De natuurlijke neiging van mensen om te streven naar een balans in geven en ontvangen.

About the author

"Ik heb jaren gewerkt als leidinggevende in een productie omgeving. Na een managementopleiding werd duidelijk dat mijn roeping elders lag. In de jaren daarna heb ik mij continu verdiept in coaching, communicatie en psychologie. Ik heb de afgelopen jaren als communicatiedeskundige en coach landelijk bekendheid verworven door mijn artikelen en vooral praktische aanpak."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Authentiek Netwerken

Author:

Charles Loijens

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

46

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-04-2008

ISBN:

978-90-883-4301-8 / 9789088343018

Price:

€ 12,95

Language

Dutch