Cover voorkant
De Oorspronkelijkheidfactor
De Oorspronkelijkheidfactor

De Oorspronkelijkheidfactor

Paul Verveen


€ 18,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De Oorspronkelijkheidfactor combineert de kroonjuwelen uit het Taoïsme met hedendaagse psychologische inzichten tot een praktische en positieve levensvisie. De kunst om achteruitgang steeds op tijd voor te zijn is het resultaat van: Train uzelf in volledig bewustzijn; richt u op dat wat er echt toe doet; integreer compassie in uw denken en doen; ga doelbewust, opgeruimd en uitgerust op weg; aanvaard uw vooruitgang door niet voorop te gaan; maak gebruik van de opwekkende ontmoeting; initieer originele eenvoud in uw leven; transformeer door uw leven op natuurlijke wijze te leiden en Yin-Yang Meesterschap.

From the book


Training van uzelf in volledig bewustzijn geeft uw leven roeping.
Richten op wat er echt toe doet geeft uw leven richting.
Integratie van compassie in uw denken en doen geeft uw leven een duidelijke bestemming en geeft u de moed om te vertrekken.
Ga doelbewust, opgeruimd en uitgerust op weg maakt dat u offers brengt, zodat u over de middelen beschikt om de schaduw van uw huidig bestaan te overwinnen.
Aanvaard uw vooruitgang door niet voorop te gaan maakt dat uw leven deel uit gaat maken van een groter avontuur.
Maak gebruik van de opwekkende ontmoeting geeft uw leven meer synergie, waardoor de kans op uw zege(n) toeneemt.
Initieer originele eenvoud in uw leven geeft uw leven meer coïncidentie, waardoor u vaker ogenschijnlijk toevallig zaken van hoge waarde ontdekt.
Transformeer door uw leven natuurlijk te leiden maakt dat u ontwikkelingen juist en tijdig gaat voorzien.
Yin-Yang meesterschap betekent zo uiteindelijk dat u de tegenstellingen in het leven voorbij bent, die het gevolg zijn van het bestaan van de twee werelden.

Door de grondprincipes van Trigamity dagelijks toe te passen bent u als Yin-Yang meester voorbij deze tegenstellingen en leeft u in een positieve, natuurlijke en dynamische harmonie. U bent als de heerser over de bron en de rivier van al uw verlangens, doordat u uw menselijke verlangens als doel en middel tegelijk heeft leren gebruiken op de eindeloze weg tot wijsheid, voorspoed en geluk.
Door de Trigamity- levenswijze bent u zo uiteindelijk in het bezit gekomen van de eindeloze oorspronkelijkheidfactor!

About the author

"Ik werk inmiddels al 32 jaar als managementtrainer, executive-coach en organisatieadviseur. Ik weet hoe moeilijk het is om je eigen denkblokkades en gevoelsblokkades te ontdekken en op te ruimen. Ik benadruk het belang van een positieve levenswijze, waarbij innerlijke harmonie en verbondenheid met de Umwelt centraal staan. Ik heb de Oorspronkelijkheidfactor geschreven in de hoop dat ook u vaker geluk en succes op uw levenspad gaat ervaren."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Oorspronkelijkheidfactor

Author:

Paul Verveen

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

126

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

22-06-2012

ISBN:

978-94-620-6108-8 / 9789462061088

Price:

€ 18,45

Language

Dutch