FRAGMENTEN uit het leven van de Ziel(h)erkenner

S.C. Manohar

Category: Spirituality

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Alledaagse gebeurtenissen kunnen zorgen voor bewustwording en mijmeringen. Dat is hoe de gedichten in deze bundel zijn ontstaan. Chandra Manohar, alias Ziel(h)erkenner, deelt een aantal gebeurtenissen en mijmeringen in deze bundel. Ze kunnen een bron van herkenning en inspiratie zijn. Verschillende onderwerpen komen aan bod zoals liefde, dankbaarheid, dierbaren, ware schoonheid en persoonlijke ontwikkeling.

Neem een kijkje in het leven van de Ziel(h)erkenner!

From the book

Als het leven een spel zou zijn... Als het leven een spel zou zijn wat voor spel zou jij dan spelen? Speel je verstoppertje waarin je niet gezien wilt worden? Ga je pokeren met je pokerface om mensen om de tuin te leiden en daardoor te winnen? Of speel je zeeslag: door anderen te bombarderen, ‘de oorlog’ te winnen? Ik zou zelf kiezen voor een puzzel Het is één groot geheel in verschillende facetten Het begon vanuit eenheid (een foto) door de puzzelmachine in stukjes gehakt Dan verpakt en verkocht in de winkel Na aankoop gaat de verpakking open (de geboorte) Het is een spel waar ik alleen aan begin soms kijkt iemand mee en legt er een stukje bij Soms overleg ik met die ander en vind dan zelf een stukje erbij

About the author

"Ik ben een Ziel(h)erkenner. Ik herken de pure essentie van één ieder én ik erken dat die pure essentie er ook mag zijn. Als men volledig verbonden is met hart en ziel, is men gelukkig, vervuld. Acceptatie van jezelf, onvoorwaardelijk houden van jezelf. Dat is de kern van innerlijke kracht. Het proces van bewust worden duurde lang en was diepgaand. In die periode schreef ik regelmatig stukken tekst. Ik wil deze teksten met je delen, wellicht is het een bron van inspiratie en (h)erkenning. Namaste."

Reviews

2012-07-28 03:06:59 | By: Loes
Inspirerend en (h)erkenbaar!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

FRAGMENTEN uit het leven van de Ziel(h)erkenner

Author:

S.C. Manohar

Category:

Spirituality

Number of pages:

50

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

22-06-2012

ISBN:

978-94-620-6106-4 / 9789462061064

Price:

€ 14,45

Language

Dutch