Cover voorkant

Visieverbreding

Nick Tielemans


€ 14,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hoe kunnen mensen nader tot elkaar komen? In dit boek vindt u het antwoord hoe dit te realiseren is volgens de schrijver. Er worden een aantal handvaten gegeven en de lezers kunnen oefeningen uitvoeren die nauw samenhangen met de geschreven tekst in het boek. Daarnaast voegt de schrijver nog een aantal gedichten toe aan het boek, om zo alles tot een kloppend geheel te maken.

From the book

Acceptatie van visieverbreding Ik vraag om aandacht. Want het kan anders, zorg eerst dat je jezelf verandert, dan pas de ander. Heb je jezelf gevonden, zoek dan geluk in kleine kringen zonder aan te dringen. Lukt dat, dan ben je al op de goede weg voor een betere wereld. Want je helpt aan visieverbreding. Zodat mensen breder gaan denken, en zo komen er minder meningsverschillen, minder problemen, minder conflicten. Waarom zouden we Visieverbreding accepteren? Omdat het zorgt voor een betere wereld. Minder onrust, minder problemen en uiteindelijk groeien de meningen zover naar elkaar toe dat je kans hebt op wereldwijde vrede. Immers, oorlog komt voort uit politieke meningsverschillen, en deze worden door dit concept aangepakt. Afkeer van Visieverbreding Dit zou kunnen door de angst voor verandering in omgeving. Kijk naar Autistische mensen, die kunnen minder goed met verandering omgaan / Als we het hebben over mensen met een lichamelijke, geestelijke, enz. aandoening. En als we het hebben over de gezonde mens is het een stukje vertrouwdheid/veiligheid, dat wordt weggenomen. Dus is de bedoeling dat de achterliggende gedachte tijdens het overbrengen er ook een van vertrouwen, gelijkheid en respect is.

About the author

"Ik (Ermelo, 1987) heb Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht. Ik heb mijn Sociaal Pedagogisch Werker 4 diploma behaald. Sinds mijn 18de levensjaar ben ik druk bezig met schrijven en dichten. Ik haal veel rust uit het schrijven, waarin ik mijn visies en gedachten kan verwerken. Tijdens het schrijven kwamen er meerdere gedachten samen tot een visie die ik graag wil delen, daaruit is dit boek voortgekomen."

Reviews

2012-07-27 12:01:17 | By: Ramona
Een bijzonder, leerzaam, bruikbaar, vernieuwend en leesbaar boek dat niet alleen aan professionals een nieuwe invalshoek geeft maar voor een ieder het vastgeroeste gezichtsveld wat verbreedt.
Naast de mooi verwoorde visie zijn er oefeningen waarbij je eens beter en anders naar jezelf gaat kijken. Een klein boek met een grootse visie over hoe we bij onszelf al een verschil kunnen maken voor een fijnere wereld.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Visieverbreding

Author:

Nick Tielemans

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

40

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

27-07-2012

ISBN:

978-94-617-6113-2 / 9789461761132

Price:

€ 14,45

Language

Dutch