Brammetje en de verdwenen suikerspin

Barber Jacobson

Categorie: Jeugdboeken
  • (1)

€ 13,95
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Het is een warme zomerdag als Brammetje door het bos loopt. Dat doet hij iedere dag. Van huis naar school en weer terug. Op een dag is er iets vreemds aan de hand. Er is geen snoep meer te krijgen in het dorp. En dat is nou jammer, want Brammetje krijgt één keer per dag een snoepje van zijn moeder als hij uit school komt. Maar de winkel in het dorp is leeg... Niemand weet wat er aan de hand is. Brammetje wordt moe van zijn wandeling en besluit even uit te rusten. Hij gaat even liggen en valt in slaap, of toch niet?

Uit het boek

Opeens begint zijn neus op en neer te wiebelen. Hij ruikt een hele zoete geur... Hmmm, wat ruikt dat lekker! denkt hij. Spekjes, suikerspin, toffees, zuurtjes. Allemaal geuren komen voorbij. Zijn neusje, met bruine sproetjes, begint steeds sneller te wiebelen. Zo erg dat hij op moet staan om zijn neus achterna te lopen. Brammetje loopt steeds dieper het bos in. Met zijn neus voorop. Waar wil mijn neus nou naartoe? denkt Brammetje. Ook al zou Brammetje een andere kant op willen, het zou niet lukken. Zijn neus is de baas en zijn voeten moeten mee...

Over de auteur

"Als leerkracht op een basisschool lees ik vaak voor aan de kinderen, maar wat ik nog het allerleukste vind, is om zelf verhalen te verzinnen, ter plekke in de klas. De kinderen hebben dan ook invloed op het verloop van het verhaal. Zoveel verhalen in mijn hoofd, die moeten er natuurlijk een keer uit zodat er nog meer kinderen van kunnen genieten. Het eerste verhaal is nu opgeschreven. Als kers op de taart heeft illustrator LarieCook fantastische, leuke en prikkelende illustraties gemaakt. Dat men maar nooit volwassen zal worden!"

Reviews

2012-09-23 14:18:55 | Door: bram | Waardering:
leuk boek, spannend en erg leuk voor kleutersSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Brammetje en de verdwenen suikerspin

Auteur:

Barber Jacobson

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

34

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 20 x 20 cm

Verschijningsdatum:

03-08-2012

ISBN:

978-94-6206-184-2 / 9789462061842

Vaste prijs:

€ 13,95

Waardering:

  • (1)