Cover voorkant
Babygebarentaal Zwaai! Zwaai!
Babygebarentaal Zwaai! Zwaai!

Babygebarentaal Zwaai! Zwaai!

Annette Saers

  • (6)

€ 19,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat wil een baby nou eigenlijk als het zo boos, driftig of intens verdrietig is? Vaak moet je gissen wat er aan de hand is. Met Babygebarentaal kan een baby jou vertellen wat het echt nodig heeft. Leer Babygebarentaal en geniet van vroege communicatie lang VOOR een baby kan spreken. Ervaar minder last van peuterpuberteit, geniet van meer rust, zie het zelfvertrouwen en het geduld bij een kindje groeien. Het kind bepaalt het onderwerp van jullie gesprek. Verbaas je over wat er allemaal omgaat in dat kleine babyhoofdje. Leer alles over Babygebarentaal met dit doe-het-zelf-boek. Veel plezier!

From the book

Soms zou je weleens in het koppie van een baby, een peutertje, een gehandicapt kindje willen kijken... Wat gaat er in zijn gedachten om, waar denkt het aan en zeker als het eens driftig is, wat wil het nou? Er is een manier om daar achter te komen. Je hoeft niet te wachten op de eerste echt gesproken woordjes. Maak kennis met ‘babygebarentaal’, ook wel ‘Nederlands ondersteund door gebaren’ genoemd en geniet van vroege communicatie met een klein kindje. Gebaren met baby’s is niets nieuws. Dove mensen doen het vanzelfsprekend ook met hun horende baby’s. Men gebaart al sinds mensenheugenis. Iedereen gebruikt gebaren. Bij babygebarentaal zet je als het ware een spotlight op de gebaren met je handen, terwijl je praat. Je hebt geen diploma of certificaat nodig om het te kunnen. Het is wel handig om dit boek te lezen en zo meteen de in’s en out’s van babygebarentaal op een rijtje te hebben. In dit boek leer je meer over: - Hoe je bewust gebaren onder de aandacht brengt van het kindje; - Wat babygebarentaal inhoudt; - De voordelen van babygebaren; - Welke studies en onderzoeken babygebarentaal onderbouwen; - De effecten op lange termijn; - Het gebruik in kinderdagverblijven; - Praktische instructies, tips en trucs; - Hoe de gebaren gemaakt worden door middel van duidelijke foto’s; - Ervaringen van ouders die babygebarentaal gebruiken met hun kinderen.

About the author

"Ik ben verpleegkundige, babygebarentaalspecialiste, en na veertien jaar voor de derde keer moeder. Om de moeilijke periode van wel-begrijpen-­maar-nog-niet-­kunnen-spreken, naar begrijpen-en-kunnen-spreken te overbruggen heb ik dit boek geschreven. Gewoon nuchter, recht uit het hart leg ik uit hoe iedereen kan genieten van vroege communicatie met baby’s."

Reviews

2013-01-04 16:47:06 | By: Elle | Rating:
Het werkt! Een aanrader voor alle ouders met een kleintje. Meer rust, minder onbegrip!

2012-12-10 13:41:51 | By: Bianca | Rating:

erg leuk boek, onbewust gebruik je al gebaren, maar hoe bewuster hoe beter.
vooral ook leuk voor jonge moeders het neemt bij moeder en kind frustraties weg.
wanneer een kind peuter is en niet uit zijn woorden kan komen heb je baat bij dit boek.

2012-12-04 07:46:34 | By: Francien | Rating:
Wat een interessant boek: Zo vroeg al kunnen communiceren met je kind! Met dit boek is het makkelijk te leren. Fijn dat het zo helder wordt uitgelegd.

2012-11-26 11:54:40 | By: Marion en Hetty | Rating:
We hebben het boek ingezien en stukjes gelezen. We vinden het heel interessant, gebruikersvriendelijk en tijdloos. Wij zijn blij met je boek, Dankjewel!

2012-11-25 15:11:03 | By: Hetty Straten | Rating:
Een heel interessant, gebruikersvriendelijk en tijdloos boek! Groetjes Hetty Straten en Marion

2012-11-25 15:16:07 | By: www.trotse moeders.nl | Rating:
`een mooi boek wanneer je in gebarentaal wilt leren communiceren met je kind. Het maakt je bewust van de gebaren die je gebruikt en hoe je meer gebaren kunt toepassen in het gesprek met je kindje`Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Babygebarentaal Zwaai! Zwaai!

Author:

Annette Saers

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

228

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

05-10-2012

ISBN:

978-94-620-6220-7 / 9789462062207

Price:

€ 19,45

Language

Dutch

Rating:

  • (6)