Fate

Ingeborg Hoogenboom

Category: Fantasy

€ 17,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jasmine komt er achter dat ze magische krachten heeft. Nadat ze dit heeft ontdekt, wordt ze door haar ouders naar een huis met nog drie andere bewoners, Adam, David en Marjolein, gestuurd. In dit huis leren zij hun krachten te beheersen. Maar dan worden Adam en David ontvoert door demonen. Aan Jasmine en Marjolein de taak om de twee jongens redden. Maar zal dat wel lukken?

From the book

‘Wie ben jij?’ ‘Jasmine, dat weet je. Jij creëerde mij, alleen dat weet jij niet meer.’ Adam is veranderd in de jongen met het blonde haar met zwarte strepen. Ze kijkt weer in de ogen van de demon, hij heeft paarse ogen. ‘Jij was er gister ook!’ ‘Ja Jasmine, dat was ik.’ ‘Maar waarom?’ ‘Omdat je moet weten wie je kunt vertrouwen.’ ‘Kan ik jou vertrouwen dan?’ ‘Je zult wel moeten, jij hebt me geschapen.’ ‘Dat wist ik al, maar hoe deed ik dat?’ ‘Dat deed je toen je een keer sliep. Je creëerde me, je zorgde voor me, je gaf me een lichaam.’ ‘Het lichaam van Adam.’ ‘Alleen gaf je me geen krachten.’ ‘Die hoef jij ook helemaal niet!’ ‘Jawel, geef mij mijn kracht, anders sterft je vriend.’ ‘Dat kan je niet. Je hebt geen krachten.’ ‘Maar hij wel. Ik eis mijn krachten op.’ ‘Dat kan je niet. Je bent niet klaar om ze te ontvangen.’ ‘Jawel, want een demon wordt sneller ouder dan een mens.’ ‘Je bedoelt zeker dat als jullie volgroeid zijn dat jullie volwassen zijn.’ ‘Ja, en dan kunnen wij schade aanrichten die niet voor te stellen is.’ ‘Dat weet ik onderhand wel, maar we dwalen van ons onderwerp af.’ ‘Ja sorry, waar hadden we het ook alweer over?’ ‘Over dat ik jou je krachten niet ga geven!’ ‘Oh ja, dan zal ik mijn dreigement uit moeten voeren.’ ‘Nee, alsjeblieft, neem mijn lichaam.’ ‘Je offert je op voor hem, die verrader van zijn familie.’ Als hij dat zegt, zet ze een stap naar achteren. ‘Wat deed hij dan?’ ‘Hij...’ En verder kwam de demon niet, want Adam nam het over.

About the author

"Ik schrijf al sinds groep zeven verhalen, maar ik had in het begin nog niet de ambitie om boeken te schrijven. Later, in de tweede van het voortgezet onderwijs, ben ik begonnen aan dit verhaal. Het lezen van Fantasy heb ik altijd erg leuk gevonden, dat is de inspiratie geweest voor dit boek."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Fate

Author:

Ingeborg Hoogenboom

Category:

Fantasy

Number of pages:

188

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

07-09-2012

ISBN:

978-94-620-6267-2 / 9789462062672

Price:

€ 17,45

Language

Dutch