Khung Trep

Emilie Grégoire

Categorie: Thrillers

€ 15,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Stel je voor, je wordt op een ochtend wakker in een vreemd huis. Na een voorzichtige zoektocht, merk je dat er niemand aanwezig is. Als je door het raam kijkt, herken je het landschap niet. Je hebt geen GSM of internet en op de vraag waar je bent, blijken ze je niet te verstaan. Dit overkomt de Madrileense student Amadeo. Hij komt terecht in een kluwen van vragen, leugens en bedrog. Positief is wel dat hij zo zichzelf ontdekt.

Uit het boek

Ik geef haar het briefje, ze neemt haar woordenboek en na vijf minuten krijg ik een duidelijke vertaling: Amadeo, ik zie alles, ik weet wanneer jij een sleutel van achter een schilderij neemt, ik weet wanneer jij naar buiten vlucht en ik weet wanneer jij thee gaat drinken. Denk maar niet dat je hier ooit uit komt. Ik vermoed dat je dit misschien niet kunt lezen en anders, proficiat. Dan ben je iets slimmer dan ik dacht of eerder iets minder dom. Hierachter volgt het zinnetje Goed geprobeerd, Amadeo. Ze kijkt me weer vol medelijden aan. "What's going on? He is not friendly to you! If you are scared you can always stay with me." Ik sla het aanbod beleefd af, omdat ik besef dat ik haar in gevaar kan brengen. Anders had ik het met plezier aangenomen, maar het risico is te groot. Dat zeg ik haar ook. Haar blik vertelt me dat ze het lief vindt dat ik haar wil beschermen. De kelner brengt de rekening en met heel veel schaamte biecht ik op dat ik niet kan betalen omdat ik geen cent heb. Spontaan betaalt ze de rekening en stopt me nog 5 Baht toe.

Over de auteur

"Ik woon met mijn moeder te Hoeilaart, bij Brussel. Ik kon amper schrijven of ik zette al verhalen met een boodschap op papier. Ik verheugde me op elke schrijfoefening op school. Toen op een dag dit verhaal in mijn hoofd opdook, besloot ik het neer te schrijven. De woorden vloeiden vlot uit mijn pen. Dit is mijn eerste echte boek, maar hopelijk niet het laatste!"

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Khung Trep

Auteur:

Emilie Grégoire

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

86

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

07-09-2012

ISBN:

978-94-6206-266-5 / 9789462062665

Vaste prijs:

€ 15,45