De mooiste versie van jezelf

Tara van Luipen

Categorie: Gezondheid

€ 17,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De mooiste versie van jezelf is een grondig naslagwerk over alle aspecten van de uiterlijke verzorging. "Wat kan ik het beste dragen met mijn peerfiguur?", "Welke kleuren staan mij het mooist?", "Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?", "Hoe breng ik een brilmake-up aan?" Al deze vragen worden beantwoord en op heldere wijze uitgelegd. Maar ook de verzorging van binnenuit wordt onder de loep genomen. Gezondheid en schoonheid gaan nu eenmaal hand in hand. Dit boek staat boordevol tips en trucs om de mooiste versie van jezelf waar te maken. Een echte musthave voor iedere vrouw!

Uit het boek

Vandaag de dag streven veel miljoenen of zelfs miljarden vrouwen op deze wereld naar ‘perfectie’. Inclusief ikzelf. Maar waarom doen we dat? En wat is ‘perfectie’ eigenlijk? Vroeger streefde ik het beeld dat ik had van de ‘perfecte’ vrouw na. Tegenwoordig weet ik dat je dit onmogelijk kunt bereiken en dat perfectie helemaal niet bestaat. Nee, tegenwoordig streef ik de beste vorm van mezelf na. Wat een stuk minder frustraties met zich mee brengt, omdat dit streven realistisch en haalbaar is. De afgelopen jaren heb ik een hoop kennis over uiterlijke verzorging opgedaan, die ik graag met mijn seksegenoten wil delen. Maar dat is niet de belangrijkste reden dat ik tot het schrijven van dit boek ben gekomen. Ik ben vooral aan dit boek begonnen om aan mezelf te bewijzen dat ik het kán.

Over de auteur

"In 1988 ben ik geboren in Delft. Op mijn 16e ontwikkelde ik een passie voor uiterlijke verzorging. Het verbaasde dan ook niemand dat ik voor een opleiding in die richting koos. Maar mijn interesses waren breder. Zo leerde ik mezelf dreads en acrylnagels zetten en ook het zetten van een piercing is mij niet vreemd. Intussen heb ik mijn opleiding visagie bijna afgerond en vond ik het tijd worden om mijn kennis te bundelen in een boek."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De mooiste versie van jezelf

Auteur:

Tara van Luipen

Categorie:

Gezondheid

Aantal pagina's:

130

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

07-09-2012

ISBN:

978-94-6206-270-2 / 9789462062702

Vaste prijs:

€ 17,45